• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

06:59

VUČIĆ NAREDIO VOJSCI STANJE PUNE BORBENE PRIPRAVNOSTI! Nećemo dozvoliti etničko čišćenje na Kosovu, OČEKUJEMO POMOĆ RUSIJE I KINE!

Politika

VUČIĆ NAREDIO VOJSCI STANJE PUNE BORBENE PRIPRAVNOSTI! Nećemo dozvoliti etničko čišćenje na Kosovu, OČEKUJEMO POMOĆ RUSIJE I KINE!

Podeli vest

Jutros u 6,30 predsednik Srbije i vrhovni komandant Aleksandar Vučić naredio je da se sve jedinice Vojske Srbije stave u stanje pune borbene pripravnosti i budu spremne za eventualnu intervenciju na Kosovu i Metohiji, saznaje Informer!

U toku je i živa diplomatska aktivnost naše države. Zapadnim silama je upućena molba da obuzdaju svoje šiptarske marionete i jasno im je poručeno da Srbija neće dozvoliti neko nivo etničko čišćenje svog naroda!

ŠIPTARI NAPALI SRBE NA KOSOVU! ROSU naoružana dugim cevima upala na sever Mitrovice, ČUJU SE PUCNJEVI!


Predsednik Srbije zatražio je od zapadnih političkih centara da obuzdaju Prištinu i stavio do znanja da Srbija neće dozvoliti etnicko čišćenje na Kosmetu. 

Istovremeno od saveznika, pre svega od Rusije i Kine, očekujemo svaku vrstu pomoći.

Predsednik Vučić će o detaljima ove situacije govoriti u Skupštini Srbije u nastavku posebne sednice o situaciji na KiM koja bi trebalo da počne u 10 sati. 
 

Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 4 godine

E, sada da si mangup pa uleteo na KiM i uhapsio te rosu ckepi, sa sve optuzenima tacijem i ramusom i veselim, e tada bi te neko ozbiljno shvatio. To nasi specijalci mogu za 12h da zavrse. Ovako, samo maltretiras nasu vojsku, diži se, sedi, diži se sedi,.... Na kraju ni vojska nece ozbiljno da te shvata. Nisam za rat, daleko bilo, ali nisam ni da nas neko za.ebava i ismejava. Neka ti je Bog mili u pomoći, ne bih bio na tvom mestu!

deda Genča

pre 4 godine

A sad svi koji su juče aplaudirali u skupštini pravac KiM i branite narod dole!

Marko

pre 4 godine

E, vazno da je ziva diplomatska aktivnost...sta bi tek bila da je mrtva aktivnost. Ovaj je smesan da smesniji ne moze biti...Srbi goloruki se brane, obi ih maltretiraju, a ovaj muchenik ima zivu diplomatsku aktivnost. BRAVO !!!! Moja baba bi ovo pre resila od tebe.

Abe

pre 4 godine

Dakle vako: Vučić dođe pred naciju i kaže: ako mi ne uradimo ono što oni (zapad i šiptari) traže, šiptari će da upadnu na sever Kosova. Onda šiptari upadnu na sever Kosova kao što je Vučić rekao. Potom Vučić opet dođe pred naciju i kaže: Jesam li vam rekao šta će da bude. Postavljam pitanje: Čemu nama služi naša vojska? Zbog čega se iz poreza građana izdvajaju sredstva za budžet vojske ako ona ne ispunjava razlog svoga postojanja? Zašto nije stavljena u povišeni stepen borbene gotovosti kada se došlo do saznanja da bi šiptari mogli da napadnu sever Kosova? Zašto se večito kasni u preduzetim merama, kao da se to namerno radi? Srbija je neophodno trebalo da pređe ``granicu`` Kosova, makar simbolično, jer to nije granica, to je samo administrativna linija razdvajanja. Dokle će se naciji ispirati mozak njenom nemoći. Dokle, dokle i dokle...

ISKREN

pre 4 godine

RASPALA SE jUGOSLAVIJA ZBOG ČEKANJA,IZGUBILI POLA BOSNE ZBOG ČEKANJA,SRPSKU KRAINU ZBOG ČEKANJA.ZVANIČNO KOSOVO JE SRPSKO,JOŠ UVEK,POKAŽI PETLJU VUČIĆU UĐI DO POLA KOSOVA ULOGORI SE PO POZOVI AMERE ,PEDERE ENGLEZE IZDAICE FRANCUZE ,PA RAZGOVARAJ.AL NAMESTI NIŠAN SVAKOM U GLAVU KAD RUS PODRŽAVA,PA PRIČAJTE GODINAMA.To su uradili oni gde god su palili vatru,Iranci će im odvući pažnju a sa podrškom Rusije ako veliki mag nelaže ,Kosovo je marginalno.Ovako dođošmo do centra Osjeka,lepi njhovi pobegli ko miševi,naređenje stani .Oni se konsidovali i od 7 tenkova vratila se tri.Knin bi budala odbranio ,srbi se povlačili i nastade beg od 500000 ljudi.Zato se opametimo,uđi razbij-naravno ako je istina da možeš i onda za sto.Ta šačica Amera kad premlatiš dva pobeći će i čekati pomoć plaćenika.Ovo sve pričam kako vi prenosite ljudima.Egzodus,zašto ne pokupiti prnje stati u red i svi Srbi u Srbiju pa da vidimo kako će onda pričati.Ako je Kosovo izgubljeno ne bacati pare u bunar Šiptarima.Sagraditi grad u Srbiji od para koje se bacaju ,jer po Vučiću Kosovo je izgubljeno.Povući sve Srpsko pa onda ih tucati kap po kap uglavu.Ovakva blamaža ,videćete Vi samo pipnite Srbina je LUPANJE U PRAZNO.Ovde je ili hoćeš ili ne ćeš.Zaduživati se i bacati pare što se radi i žrtvovati narod na Kosovu radi ljubavi Rusa i Kineza ,koji ni kur... ne mrdaju je ludost.Svi Srbi u Srbiju ,pare ne razbacivati ,kriminalcima koji samo laju al ne ujedaju,napraviti grad od izbegli Srba ,jer ih pola ako ne i više ima kuće i fabrike ,ko Čoro,u Srbiji pa da vidimo ko će onda da priča.Ovako ovo je igra koju oni vole,uče se rata ,zajebavaju a mi samo pretimo a ništa ne radimo.Zviznimo im jednu šamarčinu pa da vidimo kako će reagovati.Ako psa koi laje samo opominješ a ne drekneš i ne ostraniš ne će prestati lajati,pustiga sa lanca pa da vidiš dal je junak ili kukavica.Daklie Vučiću ,uleti do prištine pa sedi na kafu,pa pozovi i nji ,to je vojna taktika Amera i dušebržnika a mi po ruski ,prričamo o snazi a oni nas gu...

Smrad

pre 4 godine

Pa gde je sad Vulin sa pustom vojnom tehnikom. Gde su sad oni šta se busaju u prsa "Kosovo je Srbija" Prodane duše

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija