• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.06.2019

08:57

SAZNAJEMO! Rasprava o teroru ROSU na sednici SB UN

Politika

SAZNAJEMO! Rasprava o teroru ROSU na sednici SB UN

Podeli vest

Srbija će na sednici Saveta bezbednosti o situaciji na KIM tražiti da se raspravlja o poslednjem upadu ROSU na sever Kosova, pišu Večernje novosti

Prema saznanjima lista, Srbija će tražiti da se raspravlja o prebijanjima i hapšenjima Srba, ali i dvojice pripadnika osoblja Unmika i za to ima načelnu podršku Rusije.

RUSI DOLAZE NA KOSOVO AKO TO BEOGRAD ZATRAŽI! Izuzetno važna poruka stigla nam je iz Moskve

Kako se navodi, jedna od tema koja bi na Ist riveru trebalo da bude otvorena, jesu i poslednje pretnje predsednika privremenih insituicija u Prištini Hašima Tačija da neće dozvoliti formiranje Zajednice srpskih opština (ZSO), što je predviđeno Briselskim sporazumom, kao i da će početi proceduru ujedinjenja sa Albanijom, čime će, kako ističe Beograd, dijalog o normalizaciji odnosa i definitoivno biti ubijen".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija