• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

01.06.2019

20:41

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO DIVLJACI ROSU BRUTALNO PREBIJAJU RUSKOG PRIPADNIKA UNMIK! Tretiraju ga kao da je POSLEDNJI KRIMINALAC, A NE SLUŽBENIK UN!

Politika

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO DIVLJACI ROSU BRUTALNO PREBIJAJU RUSKOG PRIPADNIKA UNMIK! Tretiraju ga kao da je POSLEDNJI KRIMINALAC, A NE SLUŽBENIK UN!

Podeli vest

Pripadnici ozloglašene jedinice ROSU brutalno su pretukli službenika UNMIK Mihaila Krasnoščenkova iz Rusije a Informer objavljuje ekskluzivan snimak na kojem se vidi deo torture koju je Rus doživeo

Na snimku se vidi kako jedan, do zuba naoružan specijalac, pesnicom udara ruskog diplomatu kojeg je prethodno na silu izvukao iz službenog džipa na kojem se nalaze oznake UN.

Mihail Krasnoščenkov zadesio se na magistralnom putu Zubin Potok-Mitrovica kada su pripadnici ROSU upali na sever KIM.

Foto: informer.rs/Anel Grbović

Krasnoščenkov je naišao na barikadu na putu koju su postavili građani kako bi se zaštitili od ROSU, zbog čega se okrenuo džipom sa namerom da se vrati nazad. Tada je naišla ROSU čiji su ga pripadnici pretukli.

SAZNAJEMO! Rasprava o teroru ROSU na sednici SB UN

Zadobio je višestruke prelome vilice, jagodične kosti i lobanje. Nakon dva dana, iz KBC iz severne Mitrovice prebačen je na VMA. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
grof01

pre 4 godine

Uhapsiti ga zbog ometanja policije pri obavljanju službene dužnosti!!! Nek u rusiji bravi balvanijadu i barikade!!!

EU

pre 4 godine

Službenik UN-a nema dužnost ds sprečava lokalne vlasti da sprovode zakon i.

Regionalni lider

pre 4 godine

Kao pravi regionalni lider Hrvatska je uvežbavala vojske Slovenije i BiH i CG i Kosova i Albanije i RSM u vežbi sa porukom Srbiji koja se zove Brzi odgovor(u slučaju napada na RK) u Srbiji ćute eto nema kukanja ni kmečanja jer je očuto bila PORUKA JASANA?

Net

pre 4 godine

NAJVEĆI OD 2008. Rekordan rast BDP-a u odnosu na prošli kvartal. Hrvatska ima najveći rast u EU

Marko

pre 4 godine

Dobro da li si ti svestan koliko si ti bolestan ???

Gresni pop Milorad

pre 4 godine

Ta paravojna formacija se toliko osilila na krilima svojih sponzora misleci da je svemoguca. Vrlo brzo ce kako oni tako i njihovi nalogodavci shvatiti koliko su pogresili.

Kosova Repabljik

pre 4 godine

Bravo, udri tog djikanskog pijanog ruskog shpijuna, mamicu mu jebem genocidashko djikansku!

Marko

pre 4 godine

grof01, ustaso, jel naravno ko nam lupa pricu o "balvanijadu i barikade" moze samo biti ustasa. Pametnjakovicu, gde si ti video na zapadu da preko 100 vozila ulazu u neko mesto i vrse kako ti kazes "policijsku duznost", to nema nigde,, tako da molim te vrati se u tvoju smece od drzave odakle potices ili odakle si poreklom, nije ni bitno, jedino idi tamo i vrsi tu tvoju ustasku retoriku, ne nama. Nama ce ustasa da soli pamet, strasno.

Uzas

pre 4 godine

A ovim su samo svom narodu odredili bezanje sa te teritorije, kad tad. Mislim, onima koji uspeju da prezive nalet. Koje su to budale pa to je strasno. Glup narod. Uvodim termin glup narod jer je i to moguce. Umesto da oni traze da se pomire sa nama oni sami sebi stavljaju omcu oko vrata koja ce ih podaviti kad tad.

GrofMonte

pre 4 godine

Šta je tražio službenik UN na barikadama i to još sa motornom testerom?

Dile

pre 4 godine

Dobro kaže naša preminerka ,Ljudi iz šume. Oni za drugo i ne znaju.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija