• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.06.2019

11:07

(VIDEO) SNAJPERISTA ROSU NIŠANI SRBE! Pogledajte jeziv snimak ŠIPTARSKE BRUTALNOSTI na severu Kosmeta!

Politika

(VIDEO) SNAJPERISTA ROSU NIŠANI SRBE! Pogledajte jeziv snimak ŠIPTARSKE BRUTALNOSTI na severu Kosmeta!

Podeli vest

Goloruki Srbi ne samo da su bili brutalno pretučeni i maltretirani, već su bili i na snajperskom nišanu šiptarske specijalne jedinice ROSU

U brutalnoj operaciji usmerenoj protiv Srba prošle nedelje u opštinama na severu Kosova i Metohije, a pod plašton nekakve "borbe protiv mreže krijumčarenja i organizovanog kriminala", kosovska policija angažovala je i snajpersku jedinicu!

Goloruki Srbi ne samo da su bili brutalno pretučeni i maltretirani, već su bili i na snajperskom nišanu šiptarske specijalne jedinice Rosu.

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNO! POGLEDAJTE KAKO DIVLJACI ROSU BRUTALNO PREBIJAJU RUSKOG PRIPADNIKA UNMIK! Tretiraju ga kao da je POSLEDNJI KRIMINALAC, A NE SLUŽBENIK UN!

Šiptari su se time pohvalili u u emisiji "Pravda na Kosovu" u kojoj je pušten snimak brutalne akcije na severu Kosmeta u kojoj su učestvovali i pripadnici policije naoružani snajperima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sladjan

pre 4 godine

Sad sam gledao snimak neko ovde je lud ? u njih televizija snimala sta se desava a milion pota smo culi nase politicare kako prucaju o obavjestajnoj sluzbi na kosovu. da su se preplatili na googl zemlja u njih ima trenutno snimanje lokacija sta se desava znali bi . ovde je nesta drugo u pitanju a saznat ce se u narednih 30 dana sta.

halimi

pre 4 godine

ako je brutalno to sto nisani sta je onda ono u srebrenici kad su srbi vezali zicom decu od 14 i 15 godina i pucali im u ledja

laki

pre 4 godine

groso mora da zna da mu je mandat dala un a ne nato i nemoze da sporazum tumači kako mu nato kaže. a sta je onda sa pripadnicima vaših snaga koje mogu da budu na kosovu po rezoluciji 1244.

Sumadinac

pre 4 godine

Jednog dana ce doci i vasem izivljavanju kraj ne zaboravi te da se tocak okrece.

Mito

pre 4 godine

Šiptarski « heroji » su uvek biti kukavice. Dokazao I SR, II SR i 90-tih, kada su ubijali Srbe, vojnike, policajce i civile iz zasede kada ih ljudi ne očekuju. Jedini put kada su krenuli frontalno to su bile Košare i Paštrik i proveli su se kao bosi po trnju. "Državu Kosovo" su dobili ( ????) na poklon od 28 zemalja NATO, koje i dan danas besramno maltertiraju Srbiju. Kada je napadnuta SRJ, rekao sam da je američka imperija završila. Danas ladno kažem i da je NATO mrtav. Kao anegdotu pošto sam mator i nemam živaca da gledam naše timove i pojedince, jer mi to srce ne dozvoljava, već gledam odložene snimke uspeha, obićno se našalim na početku retrospektive: "oni (on) i ne znaju (zna) da su izgubili", kao ni Ameri i NATO. S poštovanjem

Mate

pre 4 godine

Razbucali Albanci te "blokade" ko bugarsku skupštinu. A ruski špijun glavom popravlja limariju. Šalu na stranu, ali dobro su ovo izveli, da su pokazali slabost, narod bi dobio hrabrost sa se suprostavi, a onda bi nasilje bilo mnogo veće, ovako je bilo minimalno, odlučno i brzo, zadatak se izvrši i gotovo, sve u par sati. Bogami, nije ovo više ona neorganizirana UCK koja napada iz šume, ovdje se vidi uvježbanost, odlučnost, oprema.. Daleko od toga da Srbija nije jača, vojska je vojska, ali nema šanse da biste ih riješili u par dana, čak i da se KFOR ili NATO ne miješa. A to je glavna stvar, dok god ne budete sposobni brzo riješiti Kosovo akcijom, nikad nećete imati "prešutnu" podršku za vojnu akciju, čak ni od Rusa ili Kineza, a kamoli od zapada..

grof01

pre 4 godine

To je pripadnik specijalne jedinice Kosovske policije,koja je poduzela sve mjere opreza,poznavajući teroriste s kojima se sukobljava! Srpski snajperisti su za vrijeme opsade Sarajeva,ubili na desetine djece da ne govorim o hiljadama pobijenih civila.....upravo snajperima!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija