• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.07.2019

21:06

(VIDEO) OVO JE NAJSREĆNIJI DAN U ŽIVOTU BOŠKA OBRADOVIĆA! Lider Dveri postao SKOTOV LIČNI POTRČKO!

Politika

(VIDEO) OVO JE NAJSREĆNIJI DAN U ŽIVOTU BOŠKA OBRADOVIĆA! Lider Dveri postao SKOTOV LIČNI POTRČKO!

Podeli vest

Lider Dveri i jedan od vođa Saveza za Srbiju Boško Obradović sad bi mogao i u penziju. Jer, ispunio je svoj životni san i želju svakog poltrona!

Toliko se šlihtao američkom ambasadoru u Beogradu Kajlu Skotu, ljubio mu ruke i skute, da je zaradio poziv koji je čekao čitavog života - da bude VIP zvanica na prijemu povodom Dana nezavisnosti u ambasadi SAD!

A kad si Skotov čovek, pa još i VIP gost, onda sa visine možeš da gledaš na sirotinju raju, ali i na svoje političke partnere. Tako je razdragani Boškić, iza ograde koja razdvaja vipovce od "običnog sveta", slavodobitno ćaskao sa Natašom Jeremić, dragom svog političkog partnera Vuka Jeremića, koji je ostao "ispod crte", uprkos tome što je stao na buđelar. A ona, samo što nije zaplakala od muke.

Foto: Informer

Najsrećniji dan u životu Boška Obradovića. 3. jul. Tada je i zvanično postao Skotov lični potrčko.

A mogao bi Skot i da ga povede sa sobom kad krene...

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veliki Rudar

pre 4 godine

Izvinite ali na vašem mestu bih pripazio kako pišem o budućem ministru.

mihajlo

pre 4 godine

Možda će i da ode sa Skotom, ni ovde nam nije potreban.

dragan

pre 4 godine

konacno se i njemu posrecilo,sad je jesti go,,na zlatnom kasikom

Amer

pre 4 godine

Bravo Bosko, tako se slavi Americki rodjendan a ne ko ovi hoce na istok u primitivizam

Veliki Rudar

pre 4 godine

Gospodin Boško je ruski špijun. Putinov agent za razaranje mira na političkoj sceni Srbije. Putinov provokator i podrivač vlasti Aleksandra Vučića. Ali mnoge stvari koje govori jesu takve. Jesu istinite.

Marija

pre 4 godine

Pa i gradonacelnik Pirota je stalno sa americkim ambasadorom a ovamo je kao u koaliciji sa SNS-om ,skoro ga je docekao i u Pirotu i bio na privatnom rucku.

zoran

pre 4 godine

Uredno prima poslaničku platu, a skupštinsku salu nije video najmanje pola godine. Ali nekima se sve može.

Milos

pre 4 godine

Бар се потпуно оголио! Нема права више да изиграва неког патриоту!

Bane

pre 4 godine

Mozes da zamislis koliko je smrdelo u tom dvoristu od govana nasih izdajnickih.FUJ mamu vam jebem nakaradnu!

jovan

pre 4 godine

Мене интересује само зашто је у чланцима где се амерички амбасадор састаје са председником пише презиме Скат, а у где се налази са овима пише Скот?

Marko

pre 4 godine

More ako Ameri ovog postave na chelo drzave, kukala ti majka .Vučićeviću..da li ces stici i da se spakujesh , pre no sto te ovaj ulovi kao soma kapitalca...Doduse tvoj prijatelj, otac ubice nevinog deteta na peshachkom prelazu, cete mozda pokupiti Pink avionom , pa trk preko u neki Azerbejdzan, Kazahstan ili slichnu nedodjiju..

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija