• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/telegraf.rs

24.07.2019

11:20 >> 11:30

UŠAO, IZAŠAO I GOTOVO! VUČIĆ JE BIO U PRAVU: Saslušanje Haradinaja u Hagu je samo farsa, ZLOČINAC KOD TUŽIOCA NIJE PROVEO NI SAT VREMENA!

Politika

UŠAO, IZAŠAO I GOTOVO! VUČIĆ JE BIO U PRAVU: Saslušanje Haradinaja u Hagu je samo farsa, ZLOČINAC KOD TUŽIOCA NIJE PROVEO NI SAT VREMENA!

Podeli vest

Ramuš Haradinaj veoma kratko je saslušan u Hagu, u Specijalnom sudu za zločine koje su počinili bivši pripadnici OVK nad srpskim i nealbanskim stanovništvom

Haradinaj je pred specijalnim tužiocem odgovarao na pitanja kao osumnjičen za ratne zločine na teritoriji Kosova i Metohije tokom ratnih konflikta krajem devedesetih godina. Zadržao se manje od sat vremena, posle čega je napustio zgradu suda.

On je u zgradu suda ušao u pratnji supruge, Anite Mucaj Haradinaj, a na pitanja novinara koji su ga sačekali ispred zgrade, nije odgovarao.

Po izlasku sa saslušanja, koje je trajalo oko sat vremena, on je novinarima ispred zgrade tužilaštva rekao da je na saslušanje pozvan kao osumnjičeni i da mu je tužilaštvo savetovalo da ne govori o toku ispitivanja.

- Ispunio sam zakonsku obavezu kao osumnjičeni. Dobio sam pravni savet da ne odgovaram za ono što su me pitali. To su zakonske procedure koje ne skrivaju nešto od javnosti, ali kako mi zakon ne dozvoljava ...  - rekao je Haradinaj, dodavši da još uvek ne zna "svoju ulogu" u vezi sa onim zbog čega je pozvan kao osumnjičeni, preneo je prištinski Zeri.

(VIDEO) HARADINAJ STIGAO NA SASLUŠANJE U HAG! Zločinac sproveden kod sudije Specijalnog suda!

Podsetimo, Ramuš Haradinaj je u petak podneo neopozivu ostavku na funkciju premijera privremenih prištinskih institucija upravo zbog ovog poziva Specijalnog suda za ratne zločine.

HARADINAJ SPREMIO 11.000.000 EVRA ZA ODBRANU U HAGU! Čuveni irski advokat DERE GA KAO JARCA!

Bivši komandant tzv. OVK i kosovski premijer Ramuš Haradinaj po drugi put je u Hagu, a zločin zbog kojeg je osumnjičen drži se u tajnosti. Srbija je do sada nadležnim institucijama prilagala brojne dokaza za još brojnije zločine za koje se sumnjiči jednan od glavnih komandanata nekadašnje terorističke Oslobodilačke vojske Kosova, ali je on svaki put uspevao da bude oslobođen.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stan collymore

pre 4 godine

i tih sat vremena je mnogo......e sad kod amera na kolena i to je to....

Aleksandar

pre 4 godine

Usao, podelio 11 miliona na 3, 4 "istrazivaca", kome vise, kome manje i izasao.

Net

pre 4 godine

Izašo je film veka General o najvećem generalu u savremenoj istoriji ratovanja Anti Gotovini kojeg glumi holivudski glumac Goran Višnjić a uskoro će i serija General a snima se i film Predsednik o "ocu Domovine" dr. Franji Tuđmanu... GENERAL | Trailer #1 | 2019-Youtube www.youtube.com/watch?v=IzE8qBGdRZ4 Izašo je i film Doba Uskoka o hrvatskim ratnicima Uskocima zbog kojih su Osmanlije vikale "čuvaj nas Bože od Senjske ruke"... The Age of Uskoks, Doba Uskoka, Official Trailer HD-Youtube www.youtube.com/watch?v=Gnp6nQ0jeXA Izašao je porno-film gde Vatreni navijač Hrvatske j.be navijačicu Crvene Zvezde... (FOTO) (VIDEO) Majica "delija" u porniću! Poznata zvezda filmova za odrasle "PREVASPITALA" momka u dresu Hrvatske!

deda Raša

pre 4 godine

Pa nekada vrlo dobra reklama za jednu banku, Udjes, izasjes i gotovo. To vam je zapadna demokratija i zakon, gde zeljno ocekuju da im se i mi pridruzimo, posle nastupa ono drugo, Pustio bih ja njega, al on nece mene. Zbog te kvazi demokratije Srbiju vratise za 100 godina u nazad a oni na KIM pokupovase za jedan $ sve rudnika. Prodao im Haradinaj. Pa kako da mu sude?

Komšija

pre 4 godine

Čini se da je veliki prijatelj Srbije Macron sve objasnio Vučku kako stvari stoje i sve zna unapred...

Vns

pre 4 godine

Lepo je preCednik rekao,on sve zna jer je najpametniji na svetu. PreCednika za kralja...

Marko

pre 4 godine

Veći zločinac od Haradinaja je Vučić. Sjetite se Gline i četnikovanja po SRAO Krajini.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija