• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2019

15:03

VESIĆ PORUČIO ĐILASU: Sledeći put dođi sam ispred moje kuće, da vidim koliko si hrabar!

Politika

VESIĆ PORUČIO ĐILASU: Sledeći put dođi sam ispred moje kuće, da vidim koliko si hrabar!

Podeli vest

Pre nekoliko dana sam pitao na suđenju Dragana Đilasa ko je poslao njegove demonstrante ispred moje zgrade. Smejao se cinično i rekao kako on nema veze sa tim. Naravno da ima veze jer je organizator tog događaja narkoman Branko Miljuš, više puta bezuspešno lečen i direktor Đilasovog i Miškovićevog lista Press, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić


- Što se mene tiče, za Đilasa i Miljuša imam istu poruku koju sam dao i onom potrčku crnogorskih mafijaša u Beogradu Marku Bastaću. Ja pred vaše kuće neću nikoga slati, a vi heroji ne morate da se krijete iza plaćenika nego dođite sami. Samo da vas upozorim ugrozi li bilo ko nekog člana moje porodice nećete biti u prilici da to ponovo radite - rekao je Vesić.

ĐILASOV POTRČKO BI DA UPADA U TUĐE STANOVE! Branko Miljuš doveo ekipu ispred zgrade zamenika gradonačelnika i poručio: VESIĆU, TI SI SLEDEĆI!

Prema njegovim rečima, Đilas zamišlja demokratiju kao linč nad svakim ko mu se suprostavi.

- Kako šalje svoje plaćenike pred moju kuću tako je pretio opozicionim poslanicima koji nisu hteli da napuste parlament da će im čitati imena sa kamiona i slati huligane pred njihove stanove. Ali tako se ponaša neko ko ima traume iz detinjstva, a Đilas ih baš ima, pa sada leči svoje frustracije, jer misli da je baja. E pa, sledeći put dođi bajo sam ispred moje kuće, bez telohranitelja, da vidimo koliko si to hrabar - poručio je Vesić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vanja

pre 4 godine

Djilas je preterao sa svojim napadima. Tako je Vesicu, bravo.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija