• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.10.2019

13:01

SAD JE JOŠ POČEO I DA IZMIŠLJA VUČIĆEVE IZJAVE! Kvazinovinar Dojče Velea, hejter Nemanja Rujević, opet priziva haos i nasilje!

Politika

SAD JE JOŠ POČEO I DA IZMIŠLJA VUČIĆEVE IZJAVE! Kvazinovinar Dojče Velea, hejter Nemanja Rujević, opet priziva haos i nasilje!

Podeli vest

Takozvani novinar-saradnik Dojče Velea i poznati hejter Nemanja Rujević, poznat po tome što na društvenim mrežama poziva na nasilno rušenje vlasti u Srbiji, otišao je korak dalje pa je suprotno svim pravilima novinarstva počeo da krivotvori izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića


Rujević je bez trunke stida jučerašnju Vučićevu izjavu da ga opozicija nikada neće pobediti na izborima, već da će se sam povući sa vlasti kad on to bude odlučio, falsifikovao i na Tviteru napisao da je predsednik Srbije izjavio da "ne može i neće da ode na izborima...".

Foto: printscreen Twitter

Očigledno pogođen katastrofalnim izbornim rezultatom Ramuša Haradinaja i Đilasovih kandidata Rade Trajković i Nenada Rašića na izborima na KiM, Rujević je, opsednut mržnjom, morao masno da slaže i tako za trenutak umiri savest, ako je uopšte ima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dddd

pre 4 godine

Koliko imam prava da psujem.Takvi su zasticeni od svega

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Predsednika Vučića sam više puta čula da novinarima brojnih medija kaže da će kad izgubi izbore političkom protivniku čestitati pobedu i mirno otići s vlasti.

Bogdan

pre 4 godine

Nemam pojma ko je ovaj momak, niti me zanima. Zanima me odakle vama zaključak da je on "Očigledno pogođen katastrofalnim izbornim...." E, vidite, ovakav zaključak je divan primer kako pišu "takozvani novinari". I baš me zanima da li će ovo biti objavljeno.....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17