• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.10.2019

20:45 >> 20:50

NEKO U NATO ĆE ŽESTOKO NADRLJATI ZBOG S 400 I PANCIRA U SRBIJI! Pentagon pobesneo, ko je Rusima dozvolio da prelete preko vazdušnog prostora članica NATO!

Politika

NEKO U NATO ĆE ŽESTOKO NADRLJATI ZBOG S 400 I PANCIRA U SRBIJI! Pentagon pobesneo, ko je Rusima dozvolio da prelete preko vazdušnog prostora članica NATO!

Podeli vest

Pentagon sprema istragu o tome kako su S 400 i Pancir S dospeli u Srbiju, tačnije kako je moguće da Rusija transportuje ove sisteme preko vazdušnog prostora NATO zemalja kad za to nije imala dozvolu zapadne vojne alijanse!

Jasterebovi u američkoj vojsci neće preći tek tako preko činjenice da Srbija na svojoj teritoriji ima tako dva moćna PVO sistema. 

Ono što se može čuti iza kulisa u NATO, problem je što niko u njihovoj komandi nije dao dozvolu da Rusija prebaci S 400 i Pancir S u Srbiju! To znači, navode izvori iz NATO, da su zemlje preko kojih je preleteo ruski transportni avion sa ova dva PVO sistema na svoju ruku odobrile prelet ruskog transportera!

Ili, što bi bilo još gore da ne postoji subordinacija između komande NATO u Briselu, Pentagona i zemalja članica, što bi u realnoj ratnoj situaciji moglo da dovede do prva katastrofe.  

S-400 IM JE TRN U OKU! ZAPADNI MEDIJI PUCAJU OD MUKE! Rusija pomaže savezniku Srbiji, BALKANSKE ZEMLJE ZABRINUTE!

Ako je ruski transportni avion krenuo iz Moskve i koristio maršutu kojom je u Srbiju svojevremeno deleto Putin i verovatno pre nekoliko dana Medvedev zemlje članice NATO koje će se naći na udaru Pentagona su Poljska, zatim, Slovačka i Mađarska. 

Nije isključeno da je "stvar zeznula" i Rumunija, jer su i preko njenog neba, očigledno bez odobrenja NATO i Pentagona, u Srbiju mogli da stignu S 400 i Pancir S.

AMERI UCENILI SRBIJU, PRESTANITE DA RUŠITE PRIŠTINU U MEĐUNARODNOJ ZAJEDNICI! Traže da lažnu državu pustimo u Interpol, u UN, da ne lobiramo za povlačenje priznanja...

Kako god bilo slede veliki potresi u zapadnoj vojnoj alijansi, a da će biti žestokog ribanja u NATO tvrdi i amerikga agencija AP.

Ova agencija napominje da su ruske rakete, na putu ka Srbiji, morale da prelete preko vazdušnog prostora susednih država članica NATO što će, sigurno pokretnuti brojna pitanja u NATO.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srđan

pre 4 godine

Tako je! Sad NATO treba da pojača kontolu i ne dozvoli da se s400 vrati u Rusiju.

Nukić

pre 4 godine

Obična ruska medijska propaganda nedokazano još da uopšte nešto može srušiti a ako ga neko pogodi ode 1,3 milijarde uzalud ko šta izraelčani u Siriji sa avionima F16 uništiše čak dva ta PanceraS koja nisu stigla niti da mrdnu...

nebojsa

pre 4 godine

Taj Pancir što su (Izraelčani) Izraelci uništili su bile makete kao i oni silni tenkovi koje su NATO fašisti uništili tokom agresije na Srbiju, pa kada su videli kako Srpska sila netaknuta maršira Kosovom bili su zaprepašćeni. A vi možete samo da se pojedete od muke. Srbija se polako uzdiže. Ali to ne treba Nukiću tebe da brine nećemo mi tebi ništa, ti si naš pravoslavni brat. Ako zatreba branićemo te!

Maks

pre 4 godine

... Dovoljan je lampas i kub... A Budjanovci su zagarantanovi... A besplatno pravimo jezera Duhom Misurija..

Bane

pre 4 godine

Pogrešno si obavešten. Izraelci jesu uništili jedan Pancir koji je bio pod komandom Vojske Sirije. Medjutim, taj Pancir je bio pasivan, jer je čekao dopremanje raketa. Inače, kada su NATO zemlje poslednji put napale Siriju, Pancir i ostali raketni sistemi Vojske Sirije su uništili 71 krstareću raketu i dve zaplenile.

REDAKCIJO

pre 4 godine

Eto slučajno sam našao da grb američkog univerziteta Richmond ima čisto baš ustšaku šahovnicu i grb sa prvom belom kockom….apsolutno neverovatno…REAGUJTE!!! http://www.thefire.org/schools/university-of-richmond/

Jasenovac Knin Košare

pre 4 godine

"Srbin je lud, Srbin je proklet, jednom ga ubiješ, on hoće opet, pa traži i treći put da uzmeš nož i bolje da je tup, da mu vadiš organe jer svaki je skup"

Stevan

pre 4 godine

Šta, kao da bi neka država smela da reaguje, rusi samo kažu " mi polećemo, a vi vidite šta će te" To se već dešavalo, a tako je i sad bilo, i biće u buduće. ŽIVELA SRBIJA, ŽIVELA RUSIJA!

misa

pre 4 godine

I sta sad ?Opet svim sredstvima i orkestrirano po nama....!

Mica Haubica

pre 4 godine

za vreme vežbe svi aerodromi u EU biće zatvoreni

Lala iz Banata

pre 4 godine

Зашто сам имао неки предосећај, да су имали НОВЕ планове да нас поново бомбардују..? Да није тако, што би се узбуђивали због тог: С-400, када га и Турци данас купују од Руса...?

RINGISPIL

pre 4 godine

Aman ljudi pa NATO je za 78 dana bombardovanja Srbije uspeo da unisti 5 tenkova i desetine DRVENIH replika MIG letilica. To je sve stradalo od vojnih efektiva a sada se cudimo kako to ONI nisu sprecili prelet RUSKIH raketa??? Ako nas NATO napadne prvo treba saveznike rasturiti pa da vidimo dalje. NATO-OTAN magarci.

Misko

pre 4 godine

Ovo su gluposti. Postoji međunarodni vazdusni prostor iznad svake zemlje gde jedino ne mogu da lete vojni avioni drugih zemalja bez odobrenja zemlje iznad koje lete. Transportni avioni kao sto je Antonov nisu vojni i nemaju obavezu da traze specijalne dozvole za prelet,a sta je unutra je stvar medjunarodnih carinskih sluzbi.

vladimir

pre 4 godine

Nukić@, Баш си један идиот и србомрзац . Прави патриоти и прави Срби се радују таквим немерљивим вредностима јер смо углавном изузимајући Републику Српску окружени непријатељски настројеним ближим и даљим суседима или НАТО зликовцима. Ствар безбедности је врло јасна. Све честитке браћи Русима. А теби ако су милији НАТО зликовци иди тамо ко ти брани.

Igor

pre 4 godine

Neka ih kod nas da se ne svadjate a mi cemo vam ih dati kad budete cackali mecku.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija