• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić - D. Kljajić

27.10.2019

21:47

BRAĆO, BEZ BRIGE! Putinov plan za odbranu Srbije: Ako zatreba, S-400 će za tri sata biti u Beogradu!

Politika

BRAĆO, BEZ BRIGE! Putinov plan za odbranu Srbije: Ako zatreba, S-400 će za tri sata biti u Beogradu!

Podeli vest

Osnovni cilj prebacivanja sistema S-400 na vojnu vežbu u Srbiji zapravo je uvežbavanje 'plana za odbranu Srbije', pišu ruski mediji

Prema tim navodima, predsednik Putin i vojni vrh Ruske Federacije imaju razrađen plan prema kome bi u slučaju neposredne opasnosti S-400 u roku od tri sata bio prebačen u Beograd.

- Zbog toga je bilo izuzetno važno da se proveri kako S-400 funkcioniše na konkretnoj lokaciji, na aerodromu u Batajnici, kao i koliko su pripadnici Vojske Srbije obučeni za korišćenje ovog sistema - objašnjava sagovornik Informera iz ruskih diplomatskih krugova.

MIRNO SPAVAJ, SRBIJO! Srpski vojnici POTPUNO OBUČENI za S-400! Naša vojska nikad jača!

 

Podsećamo, srpski oficiri, podoficiri i vojnici pokazali su da su u potpunosti obučeni za samostalno rukovanje najmoćnijim raketnim sistemom na svetu S-400, koji je u četvrtak ujutro po odobrenju predsednika Rusije Vladimira Vladimiroviča Putina razmešten na aerodromu u Batajnici. 

Više srpskih raketaških posada na čelu sa brigadnim generalom Tiosavom Jankovićem sredinom septembra su u Astrahanskoj oblasti u Rusiji imali priliku da prođu obuku za rukovanje ovim složenim sistemom.

Naši vojnici pokazali su kako bi u slučaju napada na Srbiju bili u stanju da zaštite svoju zemlju. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
znik

pre 4 godine

onog momenta kada s-400 izadje iz srbije , zavesa se spusta ( rumunija , bugarska S. Makedonija, Madjarska a da ne pricamo Hrvatska C. Gora ) i krece napad i finalno resenje za Kosovo. S-400 ne sme da izadje ...ako ode ....potpisujte sve sa Evropom ili NATo-om u protivnom .....sranje. A Rusija ako hoce da se igra velike igre sa Zapadom slobodnao ali bez tek malo oporavljene Srbije...sjasite svi bre!!!!!!!!

Nemanja

pre 4 godine

Jeste ovo sve mozda i tako ali u slucaju neposredne ratne opasnosti nema vise prebacivanja naoruzanja u Srbiju. Zar se nismo jednom opekli? Imamo dokaze da nam je nudjen S 300 od strane Belorusije, na vreme. Drzavni vrh je procenio tada da nas niko nece napasti. Kada je doslo do neposredne ratne opasnosti bilo je kasno za prebacivanje sistema u Srbiju. Srbija je trenutno okruzena NATO clanicama tako da treba na vreme misliti. Pozdrav

Smrad

pre 4 godine

Ovaj put je došao, ali sledeći put će da dođe ko puzle jer će da ga NATO Sruši čim uđe na njihov teritorij

Lala iz Banata

pre 4 godine

Kada ćete shvatiti da je NATO zapravo bila perfidna američka okupacija Evrope a ne savez slobodnih...?

SS

pre 4 godine

Pustite te taktike,tri sata su velika i može svašta da se uništi,planiraj te taktiku ostajanja.

Milemalivuk

pre 4 godine

Smirite se dusebriznici I nemojte da brinete kako ce S-400 stići u Srbiju. Pa Nato na vrhuncu svoje moći kad su se njihovi poltroni otimali ko ce im se više dodvoriti oklijevali da napadnu onako iscrpljenu I od svih ostavljenu Srbiju bojeci se da on (S-400) nije slučajno tu. A danas kad pucaju po savovima nemislim ni 1% da bi iko I pomislio da zapreti a kamoli da krene u otvoreni napad na Srbiju.

Izbori 2024

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija