• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: borba.rs

28.10.2019

12:27

(EKSKLUZIVNI VIDEO) SAD JE SVE JASNO! Đilasov operativac Branko Miljuš direktno rukovodio akcijom paljenja knjige Gorana Vesića!

Politika

(EKSKLUZIVNI VIDEO) SAD JE SVE JASNO! Đilasov operativac Branko Miljuš direktno rukovodio akcijom paljenja knjige Gorana Vesića!

Podeli vest

Portal Borba ekskluzivno donosi snimke i dokaze koje je prikupila jedna od bezbednosnih službi sa prostora bivše Jugoslavije sa svim dokazima snimcima i fotografijama da iza paljenja knjige Gorana Vesića u Beogradu stoji direktno stranka Dragana Đilasa i Đilasov glavni operativac Branko Miljuš.

 

Branko Miljuš je inače sarađivao sa Draganom Đilasom još u vreme kada je bio direktor PRESS-a, a kada su vlasnici PRESS-a bili Miroslav Mišković i Dragan Đilas, što je inače Miroslav Mišković i javno u dva navrata potvrdio.

Branka Miljuša je, takođe, najmanje dva puta, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić označio kao kriminalca i poznatog beogradskog narkomana.

Na snimku se vidi da su Đilasovci unapred bili pripremljeni i organizovano došli na spaljivanje Vesićeve knjige, a specijalnim radom, preuzetim od odgovarajućih državnih službi, skinuti su snimci sa svih bezbednosnih kamera, došlo se do jasnog zaključka da je licima koja su palila knjigu rukovodio i direktno naloge izdavao Branko Miljuš.

Kako portal Borba saznaje srpski državni organi imaju imena svih učinilaca, ali nema zahteva javnog tužilaštva za njihovo gonjenje, jer tužioci smatraju da ne postoje elementi bića krivičnog dela.

Da podsetimo, sve tužioce i sudije u Srbiji postavila je Đilasova i Tadićeva vlast 2009. godine.

Portal Borba će i u narednim danima nastaviti da objavljuje vesti o dešavanjima u državama nastalim na prostoru bivše Jugoslavije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bajone

pre 4 godine

Da li će ikada ovaj čovek odgovarati za sve ono štao je radio i radi u Srbiji. Ovo je neverovatno. On radi šta hoće i niko mu ništa nemože. Zbog čega..? To je ono što iritira svakog građinana ove zemlje.

Lazni Bot

pre 4 godine

Beba Popovic i DJ Žeks izmontirali pa pustili u javnost jos samo Babica da izmontiraju i bice sve ok.

Vns

pre 4 godine

Na slici se vidi i jedna gospođa u poznim godinama,mislim da je to bio prerušeni Đilas....

Laza Lazarevic

pre 4 godine

Pa koja je ovo komedija od drzave kad druge obavestajne sluzbe rovare,mislim da se ne zezamo ta sluzba se zove Beba Popovic.

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"
Planeta

Hitno! "Makron pokušava da izvrši udar!"

Lider francuske desnice Marin le Pen optužila je francuskog predsednika Emanuela Makrona da žuri da imenuje najviše zvaničnike, što ona vidi, kako je navela, kao preotimanje vlasti.

02.07.2024

15:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija