• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

09.11.2019

16:44 >> 16:51

NISU HTELI DA POSLUŠAJU TRAMPA, SADA IH ČEKA HAG! STEŽE SE OBRUČ I OKO ZMIJE, Tači čeka poziv, Veselji ga već dobio, na tapetu i Haradinaj! UZBUNA U PRIŠTINI!

Politika

NISU HTELI DA POSLUŠAJU TRAMPA, SADA IH ČEKA HAG! STEŽE SE OBRUČ I OKO ZMIJE, Tači čeka poziv, Veselji ga već dobio, na tapetu i Haradinaj! UZBUNA U PRIŠTINI!

Podeli vest

U jeku formiranja nove vlade takozvanog Kosova sve više se širi lista komandanata terorističke OVK koje je na saslušanje pozvalo Specijalno tužilaštvo u Hagu, i polako se steže obruč oko predsednika privremenih prištinskih institucija Hašima Tačija, bivešeg komandanta ozloglašene Dreničke grupe OVK, piše Politika

List podseća da se već duga lista bivših pripadnika ili osoba povezanih sa OVK koje je pozvao Specijalni sud pre dva dana proširila za još dva imena, tako da su sada na njoj bivši predsednik parlamenta u Prištini Kadri Veselji i šef prištinske obaveštajne službe Špend Mađuni.

Politika navodi da se Veselji, kao i ostali iz najužeg kruga komande OVK, dovodi u vezu sa najstrašnijim zločinima iz izveštaja Dika Martija, počinjenim u logorima na severu Albanije, kao i sa Dreničkom grupom, koju je vodio Tači.

SRBIJO, OVO NIJE ŠALA! URSULA FON DER LAJEN: EU MORA NAUČITI DA PRIMENJUJE SILU! Imate gde, tu su vam neposlušni puleni u Prištini, pa da vidimo... SRBE ZABORAVITE...

S druge strane, Mađuni je, prema navodima prištinskih medija, osumnjičen „samo" za curenje informacija, piše beogradski dnevnik, dodajući da on nije bio član OVK, ali da je podneo ostavku posle haškog poziva.

Pozivom Kadriju Veseljiju sužen je krug oko Hašima Tačija, bivšeg komandanta Dreničke grupe, zvanog „Zmija", ocenjuje "Politika".

SRBI, HRVATI, MUSLIMANI SU PAD BERLINSKOG ZIDA PLATILI KRVLJU, Nemci su ujedinili i odmah obrušili na Jugoslaviju! UZALUD SU BILE MOLBE IZ SVETA DA TO NE ČINE!

ojedijni, zapadni mediji spekulišu da je "novo naprasno interesovanje" Haga za zločine OVK i komandante ove terorističke organizacije direktna posledica odbijanja Prištine da se povinuje zahtevima SAD, pre svaga kad je reč o nastavku dijaloga sa Beogradom, ukidanja taksi, ali i drugih brojnih poteza koji su iznervirali Vašington! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Kamo sreće da je tako, da nije opet neka kaubojska ujdurma ? Možda je presušila lova od lopova ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija