• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.11.2019

10:08

VUČIĆ JE BIO ŽIVOTNO UGROŽEN, LEKARI VMA SU MU SPASILI ŽIVOT! Ministar Lončar otkrio detalje o zdravstvenom stanju predsednika Srbije!

Politika

VUČIĆ JE BIO ŽIVOTNO UGROŽEN, LEKARI VMA SU MU SPASILI ŽIVOT! Ministar Lončar otkrio detalje o zdravstvenom stanju predsednika Srbije!

Podeli vest

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao je da predsednik Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati lekarima VMA

 

Odmah po prijemu procenjeno je da je predsednik Srbije životno ugrožen. U ovoj zdravstvenoj ustanovi su medicinski timovi momentalno sproveli sve neophodne mere za saniranje ovako ozbiljnog stanja, a predsednik Vučić je, prema rečima ministra Lončara, dobro odreagovao na terapiju koja mu je prepisana. Ipak, stručni timovi VMA su predsedniku Srbije preporučili da u narednom periodu smanji svoje redovne aktivnosti kako bi se u potpunosti oporavio od pogoršanja zdravstvenog stanja do kog je došlo u petak.

- Koristim ovu priliku da lično zahvalim medicinskim timovima VMA, koji su još jednom pokazali svoju stručnost i profesionalizam - rekao je ministar Lončar dodajući da su vrhunski lekari i sestre potvrda snage jedne države.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić primljen je u petak kasno popodne na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
slađa

pre 4 godine

Čestitkke lekarima i medicinskom osoblju VMA i brz oporavak predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Marko

pre 4 godine

Covek je usled stresa imao malo ubrzaniji rad srca i to je to. Nista ozbiljno...

delam

pre 4 godine

Prica se da je predsednik doziveo infarkt. Nadam se da to nije tacno.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Naravno da nije tačno! Da je tačno, morao bi danima da bude u bolnici i pod stalnom pažnjom lekara.

zoran miljkovic

pre 4 godine

ИСКРЕНО ЖЕЛИМ БРЗ И УСПЕШАН ОПОРАВАК ПРЕДСЕДНИКУ!

zoran

pre 4 godine

Pa bilo bi dobro da obavi nekoliko pregleda preventivnih..i ja sam tako prosao..malo smanjio gas, preslozio situaciju u glavi i naravno, shvatio da sam dosta obaveza preuzeo od drugih saradnika..a to nije uvek pametno..on treba da radi druge stvari a ministri da se preznojavaju.

dramaqueen

pre 4 godine

šta ti je srpska medicina dođe čovek životno ugrožen zbog srca, a već za dva dana ide kući i na posao ko da ništa nije bilo

Predrag

pre 4 godine

Vucicu ako hoces da zivis nemoj da ti Dr Loncar vodi racuna o zdravlju. I ti znas da mu nije verovati. Vucicu smenjuj ministre pre izbora ili ce ti doci glave brzo. Zivela slobodna Srbija i Aleksandar Vucic. Narod je uz tebe.

marko

pre 4 godine

Pa dragi predCednice! Sva ta drama... oko cega?

Vesna

pre 4 godine

Iskreno se pitam ,kako uopšte izdržava toliko ubrzan tempo rada i svih drugih aktivnosti? To je ipak preveliki napor za organizam. Sve želje za oporavkom.

Dule

pre 4 godine

Izjava Dr Loncara je kontradiktorna .Kaze da mu je zivot bio u opasnosti onda je neophodno da je otisao pod NOZ ili bajpas ili stent ili.....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija