• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.12.2019

17:58

SAD STE PALI NAJNIŽE! Đilasova i Boškova koalicija USRED BRISELA PRIZNALA NEZAVISNO KOSOVO! (VIDEO)

Politika

SAD STE PALI NAJNIŽE! Đilasova i Boškova koalicija USRED BRISELA PRIZNALA NEZAVISNO KOSOVO! (VIDEO)

Podeli vest

Predstavnici Saveza za Srbiju govorili su danas pred poslanicima Evropskog parlamenta o navodnim problemima u Srbiji i izbornom procesu. Tu priliku iskoristili su da onako usput priznaju i nezavisno Kosovo

Skandali srpske opozicije se nižu. Obično su u pitanju bahati ispadi pojedinaca, ali sve češće u pitanju su šokantne izjave. Ovog puta, jedan od predstavnika SzS i aktuelni šabački gradonačelnik Nebojša Zelenović rekao je da opozicija sarađuje sa gradovima u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Albaniji, kao i na Kosovu. 

 

DŽABA STE KREČILI! SRPSKA OPOZICIJA OTIŠLA DA KUKA U EVROPSKOM PARLAMENTU, SLUŠALO IH DESET LJUDI! (FOTO)

 

Ovim potezom, Dragan Đilas, Boško Obradović i svi njihovi glasnogovornici jasno su pokazali svoj stav: Kosovo je država!

Pogledajte tu sramotu:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 4 godine

A šta drugo da se očekuje od priglupih i za parama gladnih, propalih političara. Obične sline koje ne mogu da privuku ni 5% glasova a priželjkuju da nam, pored Kosova, EU i SAD uvedu neke poreze od 100%, embarga i sankcije pa da dođu na vlast tako što će narod pre nego što crkne od gladi da glasa za bilo koga samo da ima da jede. Austrijanci imaju jednu lepu odredbu u Javnom pravu, u delu Ustava koji reguliše državljanstva. Kažu "Ko svojim postupcima deluje protiv interesa Republike Austrije, gubi državljanstvo". Ima samo tri slućaja kada ovo može da se desi. 1. kada na osnovu lažnih podataka dobije državljanstvo, 2. kada služi vojsku ili ratuje za interese tuđe države (ne mora da se radi o ratu protiv Austrije) i 3. kada deluje protiv interesa države. A šta ovi rade? Pozivaju i podsticu da EU i SAD uvedu neke sankcije, da pripreti pa, ako treba i da bombarduje Srbiju.

Sasa

pre 4 godine

Ne pripadam ni jednoj stranci.Ova vlast mora konacno da postupi po Ustavu Republike Srbije.Nastace haos sa ovakvim idijotima i izdajnicima.Zakon za sve isto primeniti i na vlast i opoziciju.Lako im je na obicne ljude da se pozivaju na zakone,clanove zakona itd.

Nebojsa

pre 4 godine

Ne mogu oni dragi moj Vucicevjcu da padnu na najnize, jer kada mislis da su pali na najnize uvek stigne naredba kopaju dublje tako da dna NEMA. Mogu oni mnogo dublje i mnogo nize i videcete da je tako.

strokesson

pre 4 godine

Vučić zna kako s njima. Prema tome, opustite se.

MrKamenjarac

pre 4 godine

Te BITANGE bi trbalo javno streljati zbog izdaje.Proglasiti ih DRZAVNIM NEPRIJATELJIMA pa bi se drugi isto misljenici dvaput predomislili sta rade.A sto je najgore te IZDAJNIKE narod placa da bi zvalavili iskrnavili drzavu.

Jovo

pre 4 godine

Ljudi moji ako Vulin može biti ministar onda je svima jasno dokle je zemlja spala. Moja komšinica kaže kad njega čuje naježi joj se kosa na glavi. Taj tip je navodno iz Novog Sada pobegao u Kragujevac i tamo dobio neku diplomu ? Kakva je diploma svi vide čim zine. O tetkino mezimče važno je da si ti bio na petnaestodnevnoj obuci.

zoki

pre 4 godine

Nemoze tih 5 % prodanih dusa nista da prica u moje ime .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija