• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.12.2019

11:38

ŠOKANTNO! TOCILO PLAĆAO PROTESTE?! Otkrivene narko-veze u vrhu Saveza za Srbiju

Politika

ŠOKANTNO! TOCILO PLAĆAO PROTESTE?! Otkrivene narko-veze u vrhu Saveza za Srbiju

Podeli vest

Policijski sindikat pozvao nadležne da istraže sumnje da je Mladen Novaković Tocilo, koji je uhapšen sa 77 kila heroina, bio u bliskim vezama sa liderom Dveri Boškom Obradovićem

Mladen Novaković Tocilo, koji je 14. novembra ove godine uhapšen sa 77 kilograma heroina, bio je u bliskim vezama sa liderom Dveri Boškom Obradovićem i verovatno je plaćao troškove protesta opozicije!

Ovo tvrdi Policijski sindikat, koji poziva nadležne institucije da istraže sumnje da je Tocilo u veoma bliskim, čak i kumovskim vezama sa Obradovićem, zbog čega šef Dveri danima napada srpske policajce koji su se zamerili njemu i Đilasu. Članovi ovog policijskog strukovnog udruženja upozoravaju da Obradović danima 'bestidnim lažima pokušava da kriminalizuje ljude koji su život posvetili borbi protiv kriminala', a sve kako bi spasio kuma Tocila!

ŠOK! NARKO DILER U ZAGRLJAJU LIDERA SzS! Biljana Popović Ivković pokazala zajedničku fotografiju Đilasa i Dabovića! (VIDEO/FOTO)

Foto: MUP

Tocilo

Mutne veze

Policijski sindikat tvrdi da Obradović i Đilas ne napadaju policiju kako bi joj naneli političku štetu, već da postoje opasniji motivi, kakvi su hapšenje Tocila i Milana Dabovića, bivšeg šuraka Dragana Đilasa.
'Obradović danima bestidnim lažima pokušava da kriminalizuje ljude koji su život i karijere posvetili borbi protiv kriminala, skrivajući se pod plaštom navodne političke borbe. S obzirom na to da se ne libi da naše kolege naziva mafijašima, nećemo se ni mi libiti da ga pitamo za čije interese satanizuje policiju? Da li kriminalizuje časne i poštene policajce zbog hapšenja Đilasovog šuraka sa dva i po kilograma kokaina i da bi zaštitio narko-klan koji stoji iza ovog šverca narkotika? Ili su pak u zadnje vreme dodatno pojačali agresiju u napadima na policiju i zbog hapšenja Mladena Novakovića, zvanog Tocilo, sa 77 kilograma heroina? Obradoviću, naša operativna saznanja kažu da vam je to kum', navodi se u saopštenju.

TOCILO OD 77 KILOGRAMA DROGE PRAVIO 350! Na paketima VREDNIM MILIONE STAJAO JE SPECIJALNI ŽIG, a njegov sistem prodaje bio je POSEBAN

Naši odlično obavešteni izvori, koju su upoznati s istragom protiv Mladena Novakovića, tvrde da postoje ozbiljne indicije je Tocilo čak finansijski pomagao proteste opozicije.
- Osim što je Tocilo navodno Obradovićev kum, postoje indicije da je i finansirao proteste koje su organizovali Obradović i Đilas. Sumnja se da baš zbog toga oni već danima napadaju policiju... - prenosi naš izvor.

Komentarišući sve ove navode, bivši operativac DB Božidar Spasić kaže da se protesti plaćaju 'prljavim' novcem.
- Ne bi bio prvi put da narko-karteli kroz opozicione proteste pokušavaju da dođu do uticaja. Napadi na policiju od strane pojedinaca iz takozvane opozicije ukazuje da tu nisu čista posla - upozorava Spasić.

 

 

Treba sve istražiti

Igor Bečić, šef Odbora za kontrolu službi bezbednosti, ističe da se moraju razotkriti sva krivična dela.
- Više puta sam tražio da državni organi počnu da rade svoj posao. Možda neko smatra da je to pritisak, ali mislim da je to podrška nezavisnom pravosuđu. Dajem punu podršku državnim organima da jednako postupaju prema svim građanima i procesuiraju sva krivična dela, bez obzira na to ko je počinilac. U tom smislu moraju se razotkriti i veze Đilasa i Obradovića sa narko-dilerima, bez obzira na to da li je reč o kumovskim, rodbinskim ili poslovnim odnosima. Za mene ne bi bilo iznenađenje ni da se 'prljavim' novcem plaćaju protesti, ali to mora da se istraži - zaključuje Bečić.

Boško napada policajca koji je uhapsio Đilasovog šuraka!


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da Boško Obradović i ceo Savez za Srbiju već danima žestoko napadaju i pokušavaju da diskredituju srpsku policiju. Posebno su se okomili na policajca Gorana Papića zbog toga što je on 2016. godine uhapsio narko-dilera Milana Dabovića, bivšeg šuraka Dragana Đilasa.
Prethodno je državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković na konferenciji za medije pokazala fotografiju na kojoj su Đilas i Milan Dabović, pojašnjavajući da se žestoki i gotovo svakodnevni napadi lidera SZS na policijske službenike dešavaju 'po šablonu' uvek kada policija zapleni narkotike i uhapsi narko-dilere.

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Zato Veseljko zvani ''Boško'' hoće da spali Skupštinu...nema više para od heroina.

Nikola Republika Srpska

pre 4 godine

Удри полицијо и државо!

Djekson

pre 4 godine

Zato je Obradovic onako Agresivan Koristi Nešto

Dragi

pre 4 godine

Vučiću, ako ne pohapsiš bagru, oni će ti vrlo brzo doći glave. Znam da je Tužilaštvo i sudstvo na strani Đilasa i Obradovića, ali mora postojati način da se korumpirani tužioci i sudije uklone sa funkcija. Vreme nije saveznik ove vlasti, zato je potrebna hitna akcija. Smeniti sve Đilasove kadrove u Pravosuđu i poslati ih na robiju zajedno sa gazdom. Tek tada će u Srbiji zavladati red i pravni poredak.

Ljubiša

pre 4 godine

100% si u pravu,ali bolje da to narod reši,jednom za sva vremena.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59