• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.12.2019

13:20

VUČIĆ O ZAKONU O VEROISPOVESTI U CRNOJ GORI: Nisam srećan, nadam se da će imati dovoljno mudrosti!

Politika

VUČIĆ O ZAKONU O VEROISPOVESTI U CRNOJ GORI: Nisam srećan, nadam se da će imati dovoljno mudrosti!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije ni srećan ni zadovoljan Predlogom zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, jer se, kako kaže, tiče vitalnih interesa našeg naroda i Srpske pravoslavne crkve

"Nije mi lako da govorim o stvarima koje se dogadjaju u drugoj državi, ali pošto je u pitanju interes našeg naroda, nisam nimalo zadovoljan jer se tiče vitalnih interesa našeg naroda i SPC. Nadam se da će se stvari rešavati kompromisom i da će biti dovoljno mudrosti svuda da se to tako reši", rekao je Vučić novinarima u Palati Srbija.

SASTANAK U TIRANI Vučić: Zadovoljan sam što dolazi Đukanović




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija