• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.12.2019

19:31

HRVATIMA NEMA ŽIVOTA BEZ VUČIĆA! Čak i u novogodišnjem danu, u sred finala izbora PREDSEDNIK SRBIJE IM JE GLAVNA TEMA!

Politika

HRVATIMA NEMA ŽIVOTA BEZ VUČIĆA! Čak i u novogodišnjem danu, u sred finala izbora PREDSEDNIK SRBIJE IM JE GLAVNA TEMA!

Podeli vest

Drug krug predsedničkih izbora u Hrvatskoj ne može da prođe bez Srbije i predsednika Vučića, koji je postao glavna tema suočavanja dva predsednička kandidata

U noći kad su Zoran Milanović i Kolinda Grabar Kitarović trebali da predstave svoj program kako poboljšati život građana Hrvatske i kako sprečiti masovno iseljavanje iz "Lijepe njihove" oni su se više bavili Srbijom i predsednikom Vučićem.

Milanović je u debati s Grabar-Kitarović rekao kako ne bi blokirao put Srbije u EU, „osim ako nam ne daju toliko razloga da nemamo drugog izbora”. Zatim je usledila brutalnih uvreda na račun predsednika Vučića:

VUČIĆ IMA NOVE NAOČARE I NOVE CIPELE! Evo ko je zaslužan što se predsednik Srbije "ponovio" uoči Nove godine!

- Ne želim to koristiti kao monetu za uništavanje jedne države koja ima nesreću da je trenutno vodi jedan ratni kabadahija", rekao je Milanović, navodeći da je "čovek koji je u Glini govorio najgore stvari, koje su 1995. godine hiljade naših Srba koštale sudbine, života, imovine, sreće, ljubavi, svega" i da je "taj čovek sada izabran u ime beogradske čaršije... da je vodi - rekao je Milanović.

Grabar-Kitarović je dodala da za razliku od prvog puta  Vučića ne bi ponovno zvala u Hrvatsku dok se ne reši pitanje nestalih osoba u Domovinskom ratu. Insistirat će, kaže, na tome da Srbija ispuni kriterijum za članstvo u EU kao što su ih ispunile i sve druge države uključujući i Hrvatsku.

DA SE VREME LJUBAVI I BLAGOSTANJA USELI U NAŠA SRCA! Vučić građanima Srbije čestitao Novu godinu!

S druge strane predsednik Srbije posle posete patrijarhu Irineju rekao je da ne želi ništa da komentariše dok se ne završe predsednički izbori, i da će kad se sve završi da odgovori na lične uvrede predsedničkih kandidata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ante

pre 4 godine

Glavna tema??! Pa to je sve što su i rekli, na pitanje novinara. Više su govorili o Merkel, Orbanu, Trumpu.. Odgavarali na pitanja novinara, na temi vanjske politike. Ala ste osjetljivi da netko i spomene vašeg mezimca, ne valja vam to.. Sretna nova godina! Da u narednoj malo manje palite narod, ako može..

Vera

pre 4 godine

Niti je glavna tema niti ga pominju po dobrom ko i u CG tako i u RH.

Kmeeeeeeeeeeeee

pre 4 godine

Kmeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeešmrc Evropoooooooooooo kmeeeeeeeeeeeeeeee Kmeeeeeeeeeeeeeeee sve nam Đetićiiii šmrc šmrc pokradošeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeee a posle njih će i šmrc šmrc šiptari i ustašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeee UNeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeee kradu nam šmrc našu krivoslavnu imovinu šmrc šmrc u Montenegrooooooooooooooooooooo kmeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeee ugroženo nam krivoslavlje šmrc kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ko i Srbi u celom regionuuuuuuuuuuuu kmeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeee napadaju huškačku mašineriju kmeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeee šmrc

igor

pre 4 godine

I nije baš da je bio glavna tema....ali kao i za vaših izbora ... i naši se natječu ko je veći "domoljub" ;)

TIŠINA

pre 4 godine

Sonja Biserko je dala intervju hrvatskim novinarima i opet govorila istinu i samo istinu pa novinar u prvoj rečenici kaže da se plaši za njen život a to Vedrana Rudan ne piše... Croativ.net SONJA BISERKO O SVOJOJ NACIJI: ‘Cijela srpska povijest je laž! Srbi su rat protiv Hrvata pripremali od Titove smrti!’

BRAĆA

pre 4 godine

Šta vi mislite o tome, da više Južni Sloveni stanu i kažu, pa dobro ako analiza gena sada u 21veku, lepo kaže, Hrvati imaju taj najstariji južnoslovenski gen u najveći odsto u Evropi 70% a Srbi samo 33%! A istorija kaže, Hrvati su imali prvi od svih Slovena državu i kraljevinu Hrvatsku još 925g a Srbi tek 1219g! A vera kaže, Hrvati nisu menjali veru od 7veka ni po cenu života, pa zato ostali nepokoreni uz Božju i Gospinu pomoć, a Srbi odvojeni sa sv. Savom, porobljeni na 500g! A pismo kaže, najstarije i klinasto južnoslovenko pismo je glagoljica(kraljici Kolindi na rukavu) je kod Hrvata bilo sačuvano najviše u Evropi(kod fratra, sve do 19veka)! A jezik kaže, Hrvati su prvi u Evropi imali riječnik od Fausta Vrančića još 1595g a Srbi posle ropstva tek 1818g stvorili srpski, tako poturčen i pogrubljen, sa piši kako govoriš...pa da se više svi opametimo i kažemo, svi smo mi HRVATI! Da stvorimo Hrvatsku od granice sa Italijom i Mađarskom sve do granice sa Grčkom, sa svim južnoslovenskim narodima! Pa zašto o tome ne govore Goran Šaric i svi drugi istoričari i ne piše Vedrana Rudan i svi drugi novinari... ALI, ako nam dokažu, da je to sve ipak Srbija, neka bude sve to SRBIJA, samo da nije nešto veštačko i izmišljeno, ko SHS ili Jugoslavija? Pa šta me briga kako mi se država zove, ako je njeno ime istorijski TAČNO i ako imam platu, bar 2000 Evra...ljudi moji, nismo u 91g?

milan

pre 4 godine

a sta su hrvati ispunili izvrsili genocid nad srbima i 1941 i 1995 a varvarski zapad ih nagradio to je EVROPA

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17