• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.01.2020

14:47

OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU! Tatić iz DS poručio na Tviteru: SAMO MRTVI VUČIĆI SU DOBRI VUČIĆI!

Politika

OVO JE PREVRŠILO SVAKU MERU! Tatić iz DS poručio na Tviteru: SAMO MRTVI VUČIĆI SU DOBRI VUČIĆI!

Podeli vest

Slavko Tatić, otac predsednika Opštinskog odbora DS Vračar Bogdana Tatića, bivši član Veća u opštini Vračar i funkcioner DS na toj opštini, samo dan pošto je Vesna Pešić zapretila da će Aleksandru Vučiću pucati u glavu, objavio je na Tviteru još jednu skandaloznu objavu


- Haiku za danas: Samo mrtvi Vučići su dobri Vučići... - napisao je Tatić.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, juče je sociološkinja i Đilasova promoterka Vesna Pešić direktno je na svom Tviter nalogu pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

Vesna Pešić svojom objavom šokirala je čitavu Srbiju, pa čak i one koji su do sada bili na "njenoj strani". Moćnica iz senke srpske opozicije je, naime, na svom Tviter nalogu jasno i glasno pozvala na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića: 

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoki

pre 4 godine

Zna li Slavko Tatic da postoje ljudi koji bi stali ispred Vucica kao na primer JA

AS

pre 4 godine

Cuvajte se ljudi.To su komunisticka deca i njihovi unuci.Vecina njih je sklona ubistvima bacanjem u jame, vansudskim egzekucijama da se coveku ni groba ne zna.Gde je general D.Mihajlovic, gde su mnogi stradalnici posle 1945 do danas? Ako ne vodimo racuna ubijace jednog po jednog sve dok se ponovo ne domognu vlasti i brutalne sile.

zora

pre 4 godine

Kada ce ovakve protuve biti uhapsene.Ovo je jos jedan poziv na ubijanje PREDSEDNIKA. Kada ce odgovorni izvuci glavu iz peska ? Da li je zavlace da nemoraju da reaguju?

Liki

pre 4 godine

Bezobrazluk,kako vas nije sramota niste nikome dali život pa da bi mogli da ga uzmete,neznate šta bi od mržnje vi sami sebe mrzite šta radi vama Vučić,? Digao je Srbiju bila je polu mrtva gradi se a lopovi ljubomorni jer nema više da kradu narod, nađe se tu i tamo neki kukolj ali sklonićemo ga!!!

Slavko

pre 4 godine

Definitivno bolesnixi za ludaru!Na psihijatriju bez izlaska!

Ziko Pop

pre 4 godine

Seksualno frustrirana i ofucana babetino,i ti bi cev ali onu od krvi i mesa ali nema takvog idiota cak ni u tvojoj stranci koji bi ti izasao u susret.

Nesa

pre 4 godine

DA. To je ta smrdljiva banda koja nam je zagadila Srbiju, koja na silu dodje na last da bi pokrala Srbiju, koja bi sad po Srbiji i da ubija. Proglasise sebe za elitu a ja pak kazem oko su oni elita onda smo svi u kanalizaciji.

Maxmen

pre 4 godine

Halo neobrazovani Slavko Tatić,koliko ti razreda imas,napisao si "*SAMO MRTVI VUČIĆI SU DOBRI VUČIĆI"* Glupsonu ,znas li ti da je zakonom zabranjeno ubijanje vukova,a plus njihovih mladunaca. Ljudska glupost je beskonacna a tvoja je jos veca Slavko.???

zoran

pre 4 godine

Opet su propustili da zaključaju ludaru pa su se razbežali po gradu i luduju na društvenim mrežama. Što poželeli drugima, stići ih. Neko to od gore vidi sve. Zar pretnje ubistvom nije više krivično delo?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija