• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.01.2020

18:58

I HARADINAJ JE UKAPIRAO DA JE SRBIJA DOBILA RAT, NIJE PRIZNALA KOSOVO, A DOBILA JE AVIO-LINIJU ZA PRIŠTINU! Šiptari sad moraju i da UKINU TAKSE!

Politika

I HARADINAJ JE UKAPIRAO DA JE SRBIJA DOBILA RAT, NIJE PRIZNALA KOSOVO, A DOBILA JE AVIO-LINIJU ZA PRIŠTINU! Šiptari sad moraju i da UKINU TAKSE!

Podeli vest

Odlazeći kosovski premijer, Ramuš Haradinaj, osporava navode da avio-linija na relaciji Beograd - Priština podrazumeva ukidanje taksi, ali priznaje da ne znači priznavanje kosovske državnosti

Tzv. Kosovo i dalje neće moći da kontroliše svoj vazdušni prostor, jer to i dalje ostaje, kaže Haradinaj, u nadležnosti NATO, prenela je prištinska Koha.

Haradinaj je rekao da obnavljanje avio-linije nema nikakve veze sa sto odsto uvećanim taksama na proizvode iz Srbije i BiH, prenela je prištinska Gazeta Expres.

VUČIĆ: Borili smo se za to da "Er Srbija" ne leti za Prištinu

 



Nezadovoljan prištinskim medijima, Haradinaj je rekao da su se u pojedinim izeštajima potkrale osnovne, za njega nerazumljive, greške, jer sve u vezi sa najavljenom obnovom leta nema nikakve veze sa uvećanim taksama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mr Radomir Scepanovic

pre 4 godine

Srbija nije trebala da se odrekne kontrole neba iznad Kosova i Metohije!

Mili

pre 4 godine

Srbija je sa ovom aviolinijom priznala Kosovo jer je to linija između dve države....ali je eto ovde naslov lep.

Gordana

pre 4 godine

Kome bre treba ta linija? Pa to je i otvoreno samo za siptare. Jedan Srbin nece uci u taj avion jer jednog Srbina u Pristini nema. Ali oni ce se dovlaciti u koloni

Lazni Bot

pre 4 godine

Obican narod ispasta a glavesine i nase i njihove pune dzepove,Sloba i Tudjman su pili viski u Karadjordjevu dok se narog klao tako je i sad,raja strada mu*onje uzivaju.

Grada

pre 4 godine

Prica se moze i drugacije okrenuti. Posto Srbi nisu hteli da lete jer se plase albanskih terorista, Lufthansa je izasla u susret Pristini i pristala da radi. Znaci Vlast u Pristini je naterala Nemce da otvore liniju. Nigde se ne spominje ukidanje taksi, tako da je za nas rezultat 10:1 a za njih 20:0 ali u njihovu korist. Umesto Aco Srbine oni vicu Ramuse Siptare. Zivot ide dalje a avioni lete na liniji Pristina - Begrad i dalje ka Evropi i SAD, "po sred" Beograda.

Darko

pre 4 godine

A sta ce nama avio linija za Pristinu? Koliko Srba ce leteti tim linijom? To je kao I za mini Sengen...koliko Srba ce ici u Albaniju da radi ili slicno...?

NEBOJŠA

pre 4 godine

TA LINIJA NAS BAR NIŠTA NE KOŠTA.AL ĆE ZATO AUTOPUT ZA PRIŠTINU I TE KAKO KOŠTATI !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija