• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.01.2020

17:28

"NEKA BOŠKO OBJASNI ŠTA RADI U DRUŠTVU ZVEZDARSKOG KLANA"! Biljana Popović Ivković rasturila Obradovića!

Politika

"NEKA BOŠKO OBJASNI ŠTA RADI U DRUŠTVU ZVEZDARSKOG KLANA"! Biljana Popović Ivković rasturila Obradovića!

Podeli vest

Biljana Popović Ivković, člana Predsedništva SNS-a reagovala je danas na optužbe lidera Dveri Boška Obradovića

- Podsećam Boška Obradovića da niti je tužilac, niti je sudija u našoj zemlji. Na njegovu duboku žalost, prošla su vremena kada su sudije i tužioce birali i postavljali opštinski odbori partije njegovog sadašnjeg gazde Dragana Đilasa.

Da li su policijski službenici Goran Papić i Tomislav Antonijević zloupotrebili svoja ovlašćenja i da li i u ovom, kao i u bilo kom drugom slučaju, postoji osnovana sumnja, ne odlučuje Obradović. Treba ga izgleda podsećati iznova i iznova da postoje institucije i da su one te koje donose i odluke i presude.

MIRKOVIĆ: Obradović nastavlja sa svojim bajkama i lažima

 

Podsećam i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u slučaju dvojice policijskih službenika preduzelo sve zakonom predviđene mere i radnje i o svemu obavestilo nadležno tužilaštvo. Ukoliko institucije ocene da su se ogrešili o zakon, oni će biti sankcionisani. Istovremeno napominjem da Ministarstvo neće postupati ni po nalozima Obradovića, niti njegovih partijskih šefova, već isključivo u skladu sa zakonom.

Umesto što umišlja da je tužilac i sudija, Obradović bi mogao da pokaže malo političke odgovornosti i konačno građanima objasni da li se pomno bavi Goranom Papićem, jer je uhapsio šuraka Dragana Đilasa sa više od dva kilograma kokaina.

KAKAV LICEMER! Đilas prvo kuka da je vazduh u Beogradu zagađen, a sad organizuje proteste protiv trolejbusa koji smanjuju zagađenje!

Zatim koja je uloga Кoste Latinovića u Dverima, osobe za koju mediji navode da je više puta osuđivan i blizak „rakovičkom klanu“.

Šta radi u društvu pripadnika „zvezdarskog klana“ i u kakvim je vezama sa Mladenom Novakovićem zvanim Tocilo uhapšenim sa 77 kilograma heroina“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17