• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2020

17:44

PUTIN ME JE ZAMOLIO JEDNU STVAR, A TIČE SE VUČIĆA! Lazanski otkrio kako je protekao susret u Kremaljskom dvorcu sa ruskim predsednikom! (VIDEO)

Politika

PUTIN ME JE ZAMOLIO JEDNU STVAR, A TIČE SE VUČIĆA! Lazanski otkrio kako je protekao susret u Kremaljskom dvorcu sa ruskim predsednikom! (VIDEO)

Podeli vest

Na ruskom portalu Ekspres pojavio se video snimak u kojem ambasador Srbije u Moskvi Miroslav Lazanski opisuje kako je protekao njegov susret sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom

- Ceremonija uručivanja akreditiva predsedniku Putinu bila je zaista vrlo imrpesivna, od samog dolaska u Kremaljski dvorac, postavljeni su gardisti, zatim govor predsednika Putina koji je najveći deo govora posvetio Srbiji i odnosima sa Srbijom istakavši ulogu predsednika Vučića u odnosima Srbije i Rusije, a nije spomenuo nijednog drugog predsednika, a bilo je još 23 ambasadora koji su davali akreditive.

Posle toga usledio je koktel gde smo svi prilazili predsedniku Putinu, on je tada molio da prenesem pozdrave predsedniku Vučiću i izrazio nadu za njihovo ponovno viđanje. Razmenili smo par konvencionalnih rečenica. Razgovarao sam i sa ministrom spoljnih poslova Sergejem Lavrovim i savetnikom za spoljne poslove Ušakovim. Svi su se utrkivali ko će da provede više vremena sa Putinom, eto, meni je to pošlo za rukom i jako sam zadovoljan i impresije su fantastične - rekao je Lazanski.

 

 

 

 

CRNE SLUTNJE MIROSLAVA LAZANSKOG O NATO PAKTU SU SE OBISTINILE! Maršal Ogarkov je bio u pravu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija