• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2020

12:53

AKO IM DO SADA NIJE BILO JASNO... Nebojša Krstić: Baka Prase bi uzeo više glasova nego SzS na izborima!

Politika

AKO IM DO SADA NIJE BILO JASNO... Nebojša Krstić: Baka Prase bi uzeo više glasova nego SzS na izborima!

Podeli vest

Politički analitičar Nebojša Krstić izjavio je gostujući u Jutarnjem programu TV Prva da bi Baka Prase da izađe na izbore uzeo daleko više glasova nego pojedini iz Saveza za Srbiju!

"Beli je relevantniji od mnogih političara u SzS, isto tako je Baka Prase veoma relevantan sutra ako se pojavi na izborima, jer će dobiti više glasova od mnogih. Dakle pitanje broja glasova gledano kroz rejting je prilično problematično. Imate ljude u Savezu za Srbiju koji nikad nisu bili opozicija, koji nikad nisu izašli na izbore, a da su ostvarili neki rezultat", istakao je Krstić.

On je dodao da je Jeremić dobio na predsedničkim izborima daleko manje glasova od Belog, kafedžije iz Mladenovca, koji se zavitlavao na izborima!

"Duplo manje glasova je dobio čovek koji je potrošio milione, a Beli možda 1.000 evra, ako je i toliko. Tako da, ako je to tema onda hajde da pričamo da li Beli bojkotuje izbore, a da li ih Jeremić bojkotuje, to je aspolutno nebitno!", zaključuje Krstić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Saša

pre 4 godine

Nebojša Kestić - u svakoj čorbi mirođija, svakog dana na drugoj TV. Kao da je dobio izbore pa popuje. Za njega ne bi ni mačka glasala. Jak mi je on analitičar. Ako bi za koju godinu pobedila neka nova opoziciona stranka on bi odmah došao i hvalio je a kritikovao SNS i Vučića. Takvi su nam poznati.

Mare

pre 4 godine

Daj bre cuti nije te sramota da se javis posle ove istine koje je rekao

Vlado

pre 4 godine

Pišeš a izgleda pojma nemaš da je taj isti Nebojša Krstić bio savetnik bivšeg predsednika Tadića. Tada vam to nije smetalo, jel da ?! Mnogima sada smeta, jer je čovek dosta realan a istina boli!

Crna ovca

pre 4 godine

Koliko li bi uzeli vulin, rističevića, popović verovatno svi zajedno jedan promil

Boki

pre 4 godine

@Crna ovca- Mnogo više bi uzeli svi oni pojedinačno nego ceo "Savez"

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17