• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ

11.02.2020

13:26

EKSKLUZIVNO! BOŠKOV TAJKUNSKI PROVOD NA KOPAONIKU! Isplivale fotke iz luksuznog hotela - evo kako se provodi! BOJKOTUJE, AL SIROTINJU!

Politika

EKSKLUZIVNO! BOŠKOV TAJKUNSKI PROVOD NA KOPAONIKU! Isplivale fotke iz luksuznog hotela - evo kako se provodi! BOJKOTUJE, AL SIROTINJU!

Podeli vest

Dok kuka kako u Srbiji ništa ne valja i glumi borca za prava sirotinje, Boško Obradović uživa u spa-centru preskupog hotela

Lider Dveri Boško Obradović, najbliži saradnik tajkuna Dragana Đilasa i jedan od šefova SZS, uživa ovih dana u luksuznom zimovanju u jednom od najskupljih hotela na Kopaoniku.

Dok kuka kako u našoj državi ništa ne valja i u javnosti glumi nekakvog borca za prava sirotinje, Obradović uživa u luksuznom planinskom spa-centru. To dokazuju fotografije na kojima se vidi šef Dveri kako u bademantilu ležerno ispija piće u hotelskom baru.

Foto: Informer DN

Politika pored bazena

Boško Obradović, valjda siguran da niko neće provaliti gde je i šta radi, juče je sa Kopaonika na društvenim mrežama bavio 'ozbiljnom politikom'. Sa ležaljke pored bazena ili iz nekog kafića pored ski-staza šef Dveri je isprozivao Vojislava Šešelja i Nenada Čanka zato što su u nedelju uveče gostovali u emisiji 'Hit Tvit' na TV Pink!?!

Obradović se juče nije oglašavao i nije odgovarao na naše pozive i poruke. Ostalo je tako potpuno nejasno kako je platio luksuzno zimovanje na Kopaoniku, pošto od svoje poslaničke plate to sigurno nije mogao da uradi (jedan polupansion u luks hotelu na ovoj planini trenutno košta minimum 12.000 dinara).

Foto: Informer

Na drugoj strani, politikolog Jelena Vukoičić kaže da slike sa Kopaonika najbolje razobličuju strašnu demagogiju čelnika SZS.

- Ovo je još samo jedan u nizu primera demagoškog ponašanja lidera SZS, koji na sve načine pokušavaju da otmu vlast. S obzirom na to da nemaju ni ideje ni program, jasno je da boljitak građana Srbije nikada nije bio pravi cilj njihove političke borbe, već su to isključivo političke i druge lične povlastice koje vlast nosi sa sobom i mogućnost da još više poboljšaju svoje već jako dobro materijalno stanje - podvlači Vukoičićeva.

Letos sa mora prizivao haos i nemire u Srbiji

Boško Obradović je letnji odmor prošle godine proveo u hotelu 'Palas' u Petrovcu u Crnoj Gori, odakle je svojim tvitovima prizivao nemire u Srbiji.

Foto: printscreen

Obradović je u ovom hotelu napravio i skandal zbog smeštaja, jer je tražio da se iz apartmana koji se njemu svideo izbaci stariji bračni par iz Beograda!?!

Dobro plaćen

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković ocenjuje da je Obradović očigledno jako dobro plaćen za ono što radi na političkoj sceni u Srbiji.

Foto: Informer

- Obradović boravkom u skupim zimovalištima pokazuje da dobija veliki novac za stalnu negativnu kampanju protiv države. Nije njemu bitna istina, niti to kako ko u Srbiji živi, već je mu je samo bitno koliko će da zaradi i kada će doći na vlast - zaključuje Stanković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bora

pre 4 godine

Šta je čudno u tome gde se političar odmara? Ima li lepše i bolje da se i ovim putem pošalju "snažne" preizborne poruke glasačima, da, da ako glasaju za "pravog" kandidata i oni mogu ovako da odmaraju! Zar Kop, Dubai, američki zimski centri, Majami itd. nisu pravo mesto da se glasači "rezneže" i donesu prave odluke!

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Одакле му новац за такав начин живота? Ако је од плате, онда нема право да се жали на животни стандард грађана (јер то значи да је у Србији побољшан стандард) а ако му неко други даје новац, онда грађани Србије имају право да знају ко га и за који посао га тај неко плаћа.

dejan

pre 4 godine

Meni je mnogo interesantnije odakle političirama koji učestviju u vlasti novac za skupa letovanja, zimovanja...pa tek onda za ove koji su u opoziciji.

Ljubiša

pre 4 godine

A,Djido 619 ga čeka u sobi i oštri gudalo.

Sandra

pre 4 godine

Došlo je vreme da čovek ne može otići na Kopaonik, Grčku ili Španiju na odmor jer je odmah izdajnik. Ne brine nas što se neko brčka u spa centru na Kopaoniku, već nas brinu oni koji imaju četiri, pet plaćenih državnih funkcija i oni koji plaćaju porez i čuvaju pare u of šor kompanijama na egzotičnim ostrvima.

Penzionerj

pre 4 godine

Zbog ovakvih i slicni njemu je potreban zakon o poreklu imovinu a i sudstvo precistiti u protivnom, nista se nece dogoditi.

Mile

pre 4 godine

Замишља човек како би радио када би дошао на власт.

SS

pre 4 godine

Pokušava gnjida od čoveka da skine ljagu sa sebe.

Rade

pre 4 godine

Bilo kako bilo, on ipak prima platu kao poslanik na teret građana Srbije, a ništa ne radi i ne dolazi na sastanke u skupštini Srbije. Nije tu samo plata, tu je i odvojeni život, i prevoz, i razne dnevnice i ne znam šta još. Do kada će se ovo tolerisati. Dok običnom radniku, tamo negde u Srbiji, jedan nedolazak na posao, sledi momentalni odkaz, ovaj debil od poslanika i domaći izdajnik, prima poslaničku platu a ne radi ništa. Dokle bre ovako ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

MilosObilic1389

pre 4 godine

А могао је бити аутентични опозициони лидер да се није приклонио тајкунима за паре...!! Само да се држао ПРОГРАМА ДВЕРИ и критиковао власт, добио би мандат грађана....Али ОН се одлучио за ХЕДОНИЗАМ и стао на страну приватног тајкунског капитала...ТЕШКА - ГРЕШКА...!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija