• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nacionalist.rs

12.02.2020

12:49

MILOJKO OTIŠAO U AUT! Pantić SVIM SRCEM uz Mila Đukanovića, Srbe u litijama OPTUŽIO ZA MRŽNJU prema Crnogorcima!

Politika

MILOJKO OTIŠAO U AUT! Pantić SVIM SRCEM uz Mila Đukanovića, Srbe u litijama OPTUŽIO ZA MRŽNJU prema Crnogorcima!

Podeli vest

Milojko Pantić pokazao da može da padne još niže. U svojoj poslednjoj emisiji optužio je državni vrh Srbije za mržnju prema Crnoj Gori, optužujući i verujući narod koji se nedeljama u ogromnim brojevima okuplja u mirnim šetnjama i molebanima protiv nakaradnog tzv. Zakona o slobodi veroispovesti, a mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija nazvao je „ratnohuškačkim vladikom“

Poznato je da je nekadašnja jugoslovenska i srpska zvezda sportskog novinarstva Milojko Pantić već duže vreme u slobodnom padu. Na to upućuje činjenica da je svoju emisiju „Sportska galaksija“ pretvorio u jeftini politički pamflet namenjen ličnom razračunavanju sa vlastima Srbije. I to da je u proteklom periodu, kao prava „mečka Božana“, učestvovao na jadno posećenim skupovima putujućeg cirkusa poznatog kao srpska opozicija. Ali i to da je u rezidenciji hrvatske Ambasade u Beogradu sa bivšim ambasadorom Gordanom Bakotom gledao polufinalni meč Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji 2018. godine između Hrvatske i Engleske, nakon čega je u izlivu oduševljenja upućivao čestitke bivšim i sadašnjim hrvatskim zvaničnicima, dok je građane Srbije koji iz više nego razumljivih razloga ne navijaju za Hrvatsku nazivao „fašistima“.

VUČIĆ O LITIJAMA U CRNOJ GORI: Ne očekujem povlačenje zakona, ali podržavam narod koji se mirno bori za svoja prava!

 

 

Ipak, da može da padne još niže od toga, Milojko je pokazao tako što je svoju poslednju emisiju, nazvanu „Crna Gora pobediti mora“, iskoristio ne samo da srpski državni vrh, a posebno predsednika Srbije Aleksandra Vučića, optuži za vođenje nekakvog „specijalnog rata“ protiv Crne Gore, nego i da za navodnu mržnju prema Crnoj Gori i Crnogorcima optuži verujući narod koji se nedeljama u ogromnim brojevima okuplja u mirnim šetnjama i molebanima protiv nakaradnog tzv. Zakona o slobodi veroispovesti, dok je mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija nazvao „ratnohuškačkim vladikom“. Na taj način, Milojko je faktički postao glasnogovornik odnarođenog režima Mila Đukanovića, koji u većinskom delu svog naroda koji je ustao protiv usvajanja i primene pomenutog paralegalnog dokumenta vidi najveću pretnju.

MILO SPREMA NAPAD NA LITIJE, IZ SPUŽA PUŠTA 300 NAJOPASNIJIH KRIMINALACA DA UDARE NA NAROD?! Pakleni plan dogovoren u podgoričkom kafiću, BALKANSKI ČAUŠESKU IDE NA SVE ILI NIŠTA!

 

 

Moglo bi se postaviti opravdano pitanje čime je Đukanovićev režim, osim otvorenim delovanjem protiv srpskog naroda i Srpske crkve, pridobio Milojkovu podršku. S tim u vezi, deluje sasvim realno da Don Milo u ovom slučaju nije morao da bude previše izdašan, i da je Milojko, poznat po ljubavi prema „dobroj kapljici“, pristao da ga podrži za neko „vinjače“ ili čašicu slične tekućine. Zbog toga se ne treba previše iznenaditi ako i u narednom periodu, u oblacima alkoholnih isparenja, Milojko plasira neki sličan biser sa one strane zdravog razuma.

Međutim, ono što je mnogo zanimljivije je šta bi Đukanovićev režim mogao da ima od podrške jednog isluženog sportskog komentatora i opozicionara u pokušaju. A eventualni odgovor na ovo pitanje će sasvim izvesno pokazati u kakvom se delirijumu nalaze Đukanović i njegovi saradnici.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 4 godine

Pustite tu spodobu da trabunja šta hoće.I ranije su se smejali budali kad je lupetao gluposti I znalo se, a I sada se zna, kako I gde će završiti

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija