• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.03.2020

18:17

PUSTILI STE "NIZ VODU" I CRNU GORU I KiM DOK STE BILI NA VLASTI, TRPALI NOVAC U SVOJE DŽEPOVE, A SADA... Stefanović reagovao na brutalne napade Đilasovog saborca!

Politika

PUSTILI STE "NIZ VODU" I CRNU GORU I KiM DOK STE BILI NA VLASTI, TRPALI NOVAC U SVOJE DŽEPOVE, A SADA... Stefanović reagovao na brutalne napade Đilasovog saborca!

Podeli vest

Nebojša Stefanović, član Predsedništva SNS, kaže kritikuje Mlađana Đorđevića zbog izjave da je na čelu Srbije "izdajnik koji je spreman da proda crkvu, Kosovo, Cetinje, Banja Luku i Beograd" i poručuje da nijedna lažno patriotska izjava nikada neće prikriti pljačku narodnog novca

- Skandalozna je izjava Mlađana Ðorđevića, saborca Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića i u najkraćem je čisto licemerje - izjavio je Stefanović.

Reč je, kako kaže, o licemerju ljudi koji su dok su bili na vlasti "pustili niz vodu" i Crnu Goru i Kosovo i Metohiju, a i danas im se patriotizam svodi na tvitovanje o Srbiji i srpstvu iz Njujorka, spa centara i evropskih metropola.

Stefanović kaže da je upravo njih u vreme dok su imali priliku da odlučuju najmanje bilo briga za naš narod i na Kosovu i Metohiji i u Crnoj Gori, a umesto što su državni novac u to vreme trpali u svoje džepove mogli su, kaže, da ga iskoriste da obnove neku kuću Srbima na Kosovu i Metohiji.

- Toga se nisu setili, ali jeste Aleksandar Vučić. On je taj koji je ljudima pružio bolje uslove za život, obišao svako selo gde žive Srbi na Kosovu i Metohiji. Njegova odgovorna, državnička politika usmerena isključivo na dobrobit naroda, obnovila je Srbiju koju su Dragan Ðilas, Mlađan Ðorđević, Boris Tadić i Vuk Jeremić ostavili opljačkanu i ekonomski razorenu u periodu od 2004. do 2012. godine - naveo je Stefanović.

VULIN: Boško Obradović da odgovara zvog poziva na oružanu pobunu ili da se leči!

 



Zato su, dodaje, gospoda iz samozvanog Saveza za Srbiju najmanje pozvana da govore o dobrobiti našeg naroda u južnoj srpskoj pokrajini, a "fotografisanje ispred srpskih crkava i manastira i po koji epski citat neće učiniti da narod zaboravi paljenje naših svetinja na Kosovu i Metohiji, masovno priznavanje lažne države Kosovo širom sveta i nebrigu za naš narod koji živi na Kosovu i Metohiji".

Stefanović zaključuje da nijedna lažno patriotska izjava nikada neće prikriti pljačku narodnog novca i njihovo lično bogatstvo koje su stekli uzimajući od istog naroda, kojem sada ponovo pokušavaju da prodaju jeftinu demagogiju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zozonbg

pre 4 godine

Kako ne shvataju? Zaboravite na vlast. Dzaba vam i spinovanje, i lazne vesti, i lazne afere. NIKADA necete dobiti mogucnost da vladate.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija