• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.04.2020

14:05

TVITERAŠ "POKIDAO" TADIĆA: Boris te pre 25 godina zove da lupaš u šerpe zbog Dačića, a onda s njim formira vlast, a sad te opet zove da lupaš u šerpe - ČOVEČE!

Politika

TVITERAŠ "POKIDAO" TADIĆA: Boris te pre 25 godina zove da lupaš u šerpe zbog Dačića, a onda s njim formira vlast, a sad te opet zove da lupaš u šerpe - ČOVEČE!

Podeli vest

Jedan anonimni Tviteraš danas je objavom na to društvenoj mreži u tri rečenice objasnio svu besmislenost politike nekadašnjeg predsednika Srbije Borisa Tadića


Tvit koji je za kratko vreme postao pravi hit na internetu glasi:

- 1995.imaš 25 godina pozove te Boris Tadić da lupaš u šerpe da komšije ne čuju šta na Dnevniku priča Ivica Dačić. ProĐe 25 godina Boris Tadić dva puta bio predsednik i formirao vlast sa Ivicom Dačićem. 2020. imaš 50 godina Boris Tadić te zove da lupaš u te iste šerpe. Čoveče.

Foto: printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 4 godine

Normalnom čoveku je zaista teško da shvati ponašanje tih ljudi. Da li je moguće da oni zaista veruju da će lupanjem u šerpe i pištaljkama još jednom da prevare građane, posle svega što su uradili od 2000. do 2012. i posle sistematske pljačke i uništenja svega u državi? Da li je moguće da oni zaista ne vide i ne shvataju da iza sebe imaju podršku jedva 10% građana ove zemlje, onih kojima je ponestalo para, kojima su ukinute privilegije i kojima je onemogućen lagodan život bez rada? Da li je moguće da oni stvarno veruju da će ih zapadni sponzori PONOVO dovesti na vlast bez izbora kao 2000. ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija