• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

05.05.2020

11:36

ALBANAC NAPAO MILICU ĐURĐEVIĆ USRED BEOGRADA

Politika

ALBANAC NAPAO MILICU ĐURĐEVIĆ USRED BEOGRADA

Podeli vest

Nosilac izborne liste Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski napadnuta je ispred Televizije Hepi. Naime, njoj je prišao muškarac koji se predstavio kao Albanac, a zatim zapretio.

Milica Đurđević Stamenkovski se oglasila i ispričala kako se sve izdešavalo.

"Danas mi je na parkingu nedaleko od Hepi TV prišao nepoznati čovek koji se predstavio kao "Albanac" i pitao me je odakle mi pravo da javno govorim da su Albanci ubijali Srbe?! U sred Srbije, mog Beograda, presreću me na ulicama pretećim tonom u pokušaju da mi zabrane da govorim istinu. Ne možete me tako ućutkati. Stotine poruka i komentara koje mi svakodnevno ostavljaju albanski ekstremisti u kojima opisuju šta će mi "raditi živoj i mrtvoj" su samo dokaz da imamo posla sa jednom razularenom bandom čijem se teroru bliži kraj. Nema predaje!", istakla je Milica Đurđević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 3 godine

ima li okolo kamera sigurno ga je neka snimila, dokle će se srbima usrbiji pretiti zato što su srbi

cccc

pre 3 godine

Ma niko je nije napao a ne vidite da su izbori na pragu.

miki

pre 3 godine

U ovoj državi svako može da napada Srbe jedino mi nesmemo nikom nista da kažemo zarad mira u kuću jer su mentori tako naredili.

Rajko

pre 3 godine

I ovoga puta ce nam Stefanovic dokazati da je milicija sposobna. Uskoro ce biti pokazano kako ga hvataju

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija