• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TANJUG

06.05.2020

19:40

ĐUKANOVIĆ: Nisam organizovao baklje, za ideje i na robiju!

Politika

ĐUKANOVIĆ: Nisam organizovao baklje, za ideje i na robiju!

Podeli vest

Poslanik SNS Vladimir Ðukanović izjavio je danas da nije organizovao paljenje baklji, ali da mu je svaka najavljena krivična prijava protiv njega “kao orden”, jer se bori protiv toga da se, kako kaže, "zlikovci ne vrate na vlast"

Ðukanović kaže i da je spreman, ako treba, da ide i na robiju za svoje ideje.

- Vidim pišu razne krivične prijave. Sve što mi napišu je orden, jer sam ponosam zato što se borim protiv njih, da se zlikovci ne vrate na vlast, zato što su nas ogulili, uništili i upropastili ovu zemlju - rekao je Ðukanović u Skupštini Srbije.

On je rekao da će i dalje podstrekavati ljude da se suprotstave bivšoj vlasti, ali da nije organizavao bakljadu.

- Što se tiče organizovanja, nažalost, nisam, ali sam spreman da prihvatim apsolutno sve to što mi navodite i ako treba da idem da robijam za svoje ideje - poručio je Ðukanović.

On je rekao da je prethodnih dana svašta doživljavao preko društvenih mreža od ljudi koji se kriju iza lažnih profila, da su ga psovali, pretili mu, psovali mu decu, ali poručuje da ga je to samo ojačalo.

Poslanik SNS je ocenio da Dragan Ðilas vodi kampanju po unapred smišljenom scenariju što se, kako je protumačio, videlo na snimku koji je objavio gde poziva snimatelja, kaže mu da snima, pa onda malo pozove Olju Bećković, pa se sve to širi po društvenim mrežama.

- Tačno vidite da je neko sve tu organizovao, zato što su nemoćni i ne znaju više šta da rade od besa, jer ih narod neće. I onda moraju da glume žrtvu - rekao je Ðukanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 3 godine

Gospodine Djuka ! Nista vi ne gresite ! Mozda mi svi gresimo dozvoljavajuci kriminacima da se izzivljavaju na ljudima gde i kako hoce ! Ipak G Vucic ne moze da se raspravlja sa bitangama kakvi su ti pokvarenjaci oko podlaca Djilasa i Pozderca ! Zakon i policija treba i mora da radi sve zakonom propisane radnje u zastiti institucija ! Moj stav je da taj fasista mora sada da okusi zatvora i to po zakou i to krivicnom ! A G Predsednik mora biti zasticen kao matica u pcelinjem drustvu i gotova stvar ! Ne znam koji bi to zakon mogao da osudi vas a ne tu lopovsku bandu samo radi postovanja zakona ! Sve Vam najbolje zelim i sto brzu primenu zakona na svim nivoima i za sve prekrsioce ! Mislim da smo svi canovi SNSa uz Vas i Predsednika Vucica i uz sve institucije Vlasti !

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija