• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2020

13:08

(FOTO/VIDEO) ŠTA SE KRIJE U 7 KESA KOJE SU DONELI BOŠKU U SKUPŠTINU? ĆEVAPI, RAŽNJIĆI, PEČENJE ILI SENDVIČI?

Politika

(FOTO/VIDEO) ŠTA SE KRIJE U 7 KESA KOJE SU DONELI BOŠKU U SKUPŠTINU? ĆEVAPI, RAŽNJIĆI, PEČENJE ILI SENDVIČI?

Podeli vest

Lider Dveri Boško Obradović sinoć je, po odlasku novinarskih ekipa sa stepeništa ispred Doma narodne skupštine, odlučio da štrajk glađu nastavi u strogoj tajnosti odaja svog poslaničkog kluba, za razliku od kolega, samostalnog polsanika Miladina Ševarlića i poslanika SNS Aleksandra Martinovića i Sandre Božić koji su celu noć proveli pod vedrim nebom


Kako smo već pisali, pre nego što se skrušeno pokukao u poslaničke odaje, daleko od očiju javnosti, Obradoviću su prijatelji i kolege poslanici iz Dveri doneli ukupno 7 (sedam) punih kesa. A šta je u njima bilo, to može samo da se nagađa.

Obradović i njegove kolege tvrde da su mu doneli jastuke, ćebad, odeću, molitvenik, ikone, ali je sve više onih koji opravdano sumnjaju da su u tih sedam kesa našlo još ponešto. Recimo, hrana?!?

Foto: Informer

Upitali smo štrajkača Obradovića zašto nas, ako ništa ne krije, ne odvede u prostoriju za odmor poslanika, u kojoj je proveo prethodnu noć. 

U prvi mah Obradović je pristao, ali je ubrzo, na insistiranje kolega iz Dveri, odustao.

Ako nema šta da krije, zašto nas Obradović nije pustio u svoje tajne odaje, ili zašto kao i ostali poslanici koji su u štrajku glađu nije noć proveo na stepeništu ispred Skupštine?

Foto: Informer

Na kraju krajeva, zašto, kada već nije hteo da ostane napolju, nije kao onomad 2009. Tomislav Nikolić nije štrajkovao pod budnim okom kamera u holu Skupštine. 

Ili možda ipak nešto krije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Poreski obveznik

pre 3 godine

Pitam, kao poreski obveznik, koji svojim placanjem dazbina Republike Srbije finansira Budzet: Zasto se pojedinci prema imovini naroda ponasaju kao da je njihova? Koji je to Zakon propisao da neko moze da bude u zgradi skupstine, kada hoce? Zar samo obezbedjenje ne bi trebalo da bude unutra? Mogu li ja koji to finansira i mnogi drugi, da udjem u moju skupstinu, kad hocu i da budem unutra koliko hocu, da spavam, jedem,... ? Pa ja to finansiram, a ovaj bezjak trosi te moje pare, moju skupstinu, moje racune za vodu, struju,... koju potrosi unutra.

Petar

pre 3 godine

Sve mi je jasno, ali TO, da jedna budaletina Bosko Obradovic bukvalno zajebava srpsku Vladu i ceo srpski narod, i niko nista po tom pitanju ne preduzima - e to ne mogu da razumem!!!

Dragan

pre 3 godine

Što mu više pravite reklamu on je još gori. Ma pustite budaletinu neka se sramoti i ne obraćajte na njega pažnju, jer on hoće da bude medijska budaletina. Pustite ga da uživa u svojim budaleštinama.

Boki

pre 3 godine

Zasto vlast i drzava blago reaguje tolerise bahato ponasanje pohedinih poslanika i politicara dali to narod placa da rusi ugled drzave rade sta hoce vredsju napadaju fizicki i niko beresgije.Kako svako moze da bude poslanik i politicar.Izbori su jedini nacin da se dode na vlast da narod odluci a ne ulica svade za koga se oni tako bore za sebe jer je Dilasu i slucnima malo vlasti i malo para

Rade

pre 3 godine

A šta mislite da se pokrene i neka peticija tužilaštvu i pravosuđu. Ili da rade svoj posao ili da budu smenjeni! Pa i oni troše naše pare! A rade za tajkune, koji su bili tada na vlasti i postavili ih tu gde jesu! Pa šta su oni, svete krave!?

kiza

pre 3 godine

Ovako su i albanci u Trepci davnih osamdesetih strajkovali gladju u rudniku Trepca. Mozda se ugledao na njih jer poruka je ista kosovo republjik, a meni puni dzepovi

RRUSS

pre 3 godine

Nešto mi sumnjivo kod ovog BO?!?! Da ovaj možda ne posti Ramazan ? Danju ne jede ništa, a ovaj mu doneo večeru taman za Iftar, sve se slaže!?

laki

pre 3 godine

Kako je Bosko Obradovic u Skupstinu uneo 7 kesa a da obezbedjenje proverili sadržaj istih. Kad se zna ko je Obradovic i šta sve je u stanju da uradi.

Fedja

pre 3 godine

Najveca greska je sto se Boskicu daje toliki publicitet, trebalo bi da novine ne pisu o njemu i njegovim budalastinama i tako bi se Boskic sam "ugasio" i nestao iz javnosti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija