• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.05.2020

15:03

(VIDEO) HITNO! MARTINOVIĆ PREKIDA ŠTRAJK GLAĐU! Tužilaštvo se konačno oglasilo povodom nasilja Boška Obradovića!

Politika

(VIDEO) HITNO! MARTINOVIĆ PREKIDA ŠTRAJK GLAĐU! Tužilaštvo se konačno oglasilo povodom nasilja Boška Obradovića!

Podeli vest

Šef poslaničke grupe SNS u Skupštini Srbije Aleksandar Martinović obajvio je da prekida štrajk glađu, jer je ispunjen zahtev zbog koga se pre tri dana odlučio na ovaj radikalan korak

- Tužilaštvo je konačno reagovalo povodom brutalnog nasilja poslanika Boška Obradovića, koji je u petak zajedno sa svojim pristalicama pretukao našeg kolegu Marijana Rističevića. Nisam zadovoljan saopštenjem tužilaštva, trebalo je da reaguju oštrije i brže - rekao je Martinović i dodao:

- Zbog toga doneo sam odluku da prekinem štrajk glađu jer je ispunjem uslov zbog koga smo se pre tri dana odlučili na ovaj korak.

Podsetimo, Tužilaštvo je danas i zvanično potvrdilo da su pripadnici Ministarstva unutrašnih poslova podneli danas Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv B.O, Đ.M, Đ.D. i M.S. povodom incidenta ispred Doma Narodne skupštine Stbije u kojem je povređen poslanik Marjan Rističević.

Kako je Tanjug ranije objavio, krivična prijava podneta je protiv poslanika i lidera Dveri Boška Obradovića i još tri osobe.

Krivična prijava je podneta zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo Nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju Tužilaštva, koje je objavljeno na njegovom sajtu.

U saopštenju se navodi da se oni sumnjiče da su 8. maja bili među učesnicima okupljanja ispred Doma Narodne skupštine Srbije, kada je došlo do povređivanja poslanika Marijana Rističevića, nakon čega su grubo vređali i ugrozili sigurnost ministra zdravlja Zlatibora Lončara.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade

pre 3 godine

Hvala ku... da su se setili šta im valja činiti, šta im je posao, i za šta su debelo plaćeni ! ! ! ! ! ! !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17