• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

14.05.2020

19:28

ALO SAD I EU, ZAŠTO ĆUTITE?! ŠIPTARI VRATILI TAKSE SRBIJI, KOJE NIKAD NISU NI UKINULI! Posle zabrane srpskim lekarima da dođu na KiM, ponovo počela...

Politika

ALO SAD I EU, ZAŠTO ĆUTITE?! ŠIPTARI VRATILI TAKSE SRBIJI, KOJE NIKAD NISU NI UKINULI! Posle zabrane srpskim lekarima da dođu na KiM, ponovo počela...

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je da je Priština posle zabrane srpskim lekarima da dolaze na KiM, ponovo počela da primenjuje takse na brašno i građevinske blokove iz centralne Srbije, čime je, ističe, napravila još jednu "opasnu diverziju"

- Politiku Prištine ''korak napred - dva koraka nazad'', zamenila je politika - pravo unazad sve do Envera Hodže - naveo je Đurić u pisanoj izjavi.

On je poručio da taj najnoviji akt samovolje i "prištinski galop u prošlost", zahteva najodlučniji odgovor međunarodne zajednice, jer će se, upozorava, stvari samo pogoršavati, ako on i ovoga puta izostane.

RUSKA PRAVOSLAVNA CRKVA UPUTILA HITAN ZAHTEV MILOGORCIMA! Odmah oslobodite vladiku Joanikija i sveštenike SPC! PREŠLI STE GRANICU DOZVOLJENOG!

- Apelujemo na međunarodne institucije i predstavnike na KiM da ponašanje Prištine shvate ozbiljno i kao dramatično upozorenje kojim putem se Zapadni Balkan može ponovo otisnuti ukoliko se radikalni politički elementi zaljubljeni u ratnu prošlost ne prizovu pameti - poručio je Đurić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejo

pre 3 godine

Dijalog i mir ,vec godinanam vodimo dokle vise ,,,,rade sta hoce sa nama dosta je vise gospodine Vucic !!! vrjeme je doslo da reagujemo i sve stavimo na jednu kartu ,,sta imamo jos da izgubimo ,nego sto gubimo

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17