• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2020

23:00

(VIDEO) VUČIĆ IMA PENAL KOJIM BI MATIRAO OPOZICIJU! Jeremić nikad iskreniji: Jednim potezom može da sruši bojkot!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ IMA PENAL KOJIM BI MATIRAO OPOZICIJU! Jeremić nikad iskreniji: Jednim potezom može da sruši bojkot!

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić večeras je potpuno iskreno pričao o tome kako narod ne veruje opoziciji, ali i o tome kako predsednik Srbije može da ih sruši jednim potezom

Jeremić je najpre istakao da narod ne veruje opoziciji i da se to pormeniti neće.

Nakon toga istakao je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima penal kojim bi mogao da matira opoziciju! 

(VIDEO) SADA JE STVARNO KRAJ! JEREMIĆ REŠIO SVE DA PRIZNA: Narod ne veruje OPOZICIJI, ona NEMA KREDIBILITET!

- Ja se bojim da danas, kao posledica tog štrajka glađu, Aleksandar Vučić ima penal, da sa par dobrih poteza  matira opoziciju i sruši bojkot. To je nešto što Boško Obradović ne želi. 

Poslušajte šta je rekao Jeremić:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aleksa

pre 3 godine

Pa jel ovaj Jeremic misli da smo mi gradjani sisali vesla kao mali !? Sad on savetuje Vucica kako da postupi i rasturi opoziciju a u stvari prava namera je da se predsednik upeca i ispuni im sve zahteve . Obrnuta psihologija ! Samo , oni zaista misle da je on toliko glup , jer ako smo ih (njega, Jeremica ) i mi obicni provalili , onda je Vucic bar dva koraka ispred njih

Vlado

pre 3 godine

Ovaj je glup, ili se pravi glup?! Vučić i da hoće, ne može pomeriti izbore a da ne prekrši Ustav RS, jedino ako ponovo uvede vanredno stanje. Kad bi to uradio, oni bi ga ponovo napali.

Srđan

pre 3 godine

Ma jok! Nemojte biti naivni kao deca. To je samo jedna veoma prozirna lukavština ovog pacova. On sebe, sasvim neopravdano, smatra pametnim i veruje da će lako nadmudriti Vučića i navući ga da odloži izbore. Ta izjava je lukavština na nivou dečaka u uzrastu od 10 do 13 godina.

Dragan

pre 3 godine

Medjunarodna zajednica?! Pa sta ima "medjunarodna zajednica" sa nasim izborima? Eto ciju politiku neki od nasih opozicionih prvaka sprovode u Srbiji; politiku onih koji hoce da nas uklone sa karte sveta i udzbenika istorije.

Žigolo

pre 3 godine

Misli Jeremić da je mnogo lukav pa će na ovako jeftinu foru da navuče Vučića da to uradi ... Džaba se trudite, izbori će biti za mesec dana a vi "štrajkujte glađu", koliko god vas ima. Kad je Južna Koreja mogla da održi izbore u sred epidemije bez posledica, kad vama samo jedan dan posle ukidanja vanrednog stanja nije rizično da mitingujete na Andrićevom vencu i ispred skupštine onda samo kreten može da proguta vašu priču o zabrinutosti da je rizično držati izbore za mesec i po dana.

Dr JJ

pre 3 godine

Predsednik bi pokazao da mu ne stalo do Srbije i do mira medju narodom. Ali, i da mu je stalo da opozicija izadje na izbore i da svi realno pokazu svoju snagu. Tada bi se videla snaga svih: i SNS i opozicije.... ko be prihvati ovo (Jeremic izjavio da ni tada ne bi izasao na izbore) nije vise opozicija Vucicu vec Srbiji! I tu bi nekima zaista bio politicki kraj. Narod ne zeli sukobe to treba da shvate svi. Da i u pravu je Jeremic. Pustite ih na RTS 1. Pa da li neko zaista misli da bi se nesto bitno promenilo.... ne bi.

tomas gustafsson

pre 3 godine

Као и сви из екипе "како мали Ђокица замишља да се долази на власт и води држава", тако и овај појма нема о фундаменталним појмовима и чињеницама! НЕ ТРЕБА ВУЧИЋУ НИКАКАВ ПЕНАЛ ЗА ВАС!!! Ви сте себи дали толико АУТОГОЛОВА да сте све мреже исцепали за ВИЈЕКИ ВЈЕКОВА!! Док ви то радите( "перформанси",тужакање сопственог народа и државе Тањи Фајон,хушкање људи на сукобе,плакање у камеру итд.) Вучић ГРАДИ И ЈАЧА СРБИЈУ,БОРИ СЕ ЗА СВЕ ГРАЂАНЕ, ЗА БОЉИ ЖИВОТ,БОРИ СЕ ПРОТИВ КРИМИНАЛА,ГРАДИ МОСТОВЕ ПОМИРЕЊА И САРАДЊЕ У РЕГИОНУ,МАКСИМАЛНО ОЈАЧАВА ПОЗИЦИЈУ СРБИЈЕ У МЕЂУНАРОДНИМ ОДНОСИМА ИТД. Да ли је идеалан? Није, и он сам напомиње да грешака има! А да ли их отклања када их уочи? Наравно! Имамо ли бољега од њега? НЕМАМО!!!

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija