• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.07.2020

11:02

OTVORENO! Vučić progovorio o izborima u Šapcu, kampanji protiv njega u Hrvatskoj i testovima na koronu!

Politika

OTVORENO! Vučić progovorio o izborima u Šapcu, kampanji protiv njega u Hrvatskoj i testovima na koronu!

Podeli vest

Posle prikaza novih bespilotnih letelica CH-92A na aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je na pitanja novinara

Upitan za situaciju u Šapcu, predsednik je rekao:

- Ja već dve nedelje ćutim o tome. Oni su izgubili, a 25 godina su na vlasti, Dušan Petrović i Nebojša Zelenović. I sad kad su tako ubedljivo izgubili neće da priznaju poraz. Narod u Šapcu je odlučio, nema tog ambasadora koji će im spasti fotelju.

Što se tiče izbora u Hrvatskoj, Vučić je rekao da ga ne zanima njihova kampanja, ali da tamo i dalje ćute na činjenicu da ih je Srbija preskočila po stopi ekonomskog rasta.

EVO KAKVO NAM JE ČUDO STIGLO! Vučić: Sa bespilotnim letelicama CH-92A spremni smo za savremeni način ratovanja! (VIDEO)

Vučić je naglasio da testova u Srbiji ima i više nego dovoljno, i da je do sada testirano 420.000 hiljada ljudi, neuporedivo više od svih zemalja u okruženju.

- Stanje u Pazaru se polako stabilizuje. I ja sam kriv što nisam ostao u zemlji posle izbora, jer sigurno da bih ranije vojsku uključio u sve i manje bi bilo problema, od Pazara pa redom. Iako je vojska odradila odličan posao, trebalo je ranije to da uradim, al šta ćete, ne možete sve

- U pregovorima smo da napravimo veliku bolnicu koja će stalno raditi, sa 500-1000 ležajeva, opremljena respiratorima, ako virus nastavi ovako da divlja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Antimon

pre 3 godine

Alek nitko ne spominje u izborima... Glavne teme turizam i korona.. Ne da nisi u top 5,nego ni u top 10 tema.... Pa 99% EU vas ne pušta na more, čak ni bratska Grčka, kod mene u Istri u 2 apartmana, dvije obitelji iz Srbije, tvoji glasači... Upravo nazdravili jednu domaću lozu...pozdrav iz Rovinja

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija