• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.07.2020

17:37

(FOTO) EVO KAKO SE LAŽIRA NAVODNA BRUTALNOST POLICIJE! Đilasov blizak saradnik NAJSTRAŠNIJE LAŽE!

Politika

(FOTO) EVO KAKO SE LAŽIRA NAVODNA BRUTALNOST POLICIJE! Đilasov blizak saradnik NAJSTRAŠNIJE LAŽE!

Podeli vest

Šef Pokreta za bezbednu Srbiju, a inače blizak saradnik Dragana Đilasa, Vladimir Savić izneo je na Tviteru brutalnu laž samo kako bi napao pripadnike policije

Savić je objavio fotografiju na kojoj je navodno devojka koja je  brutalno prebijena od strane pripadnika policije na sinoćnjem protestu.

Foto: Printscreen

- Kampanja Za našu decu. Devojka koja je sinoć povređena tokom sukoba. Da li je ona huligan? - napisao je on na Tviteru uz fotografiju devojke. 

Naravno, reč je o besomučnoj laži koja samo za nameru ima da napadne policiju i da se pripadnici MUP predstave kao najgori huligani.

Dokaz za to je što je na fotografiji devojka koja na licu ima šminku i predstavlja reklamu za jednu šminkerku, a to se vidi na sledećoj fotografiji:

Foto: Printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mika

pre 3 godine

Pa mogu i ja u Photoshopu da dodam delove sa interneta i kazem da je slika povredjene devojke sa sajta za sminku......mogucnosti digitalne manipulacije su velike.....za obe strane...........

Marcco

pre 3 godine

Digitalnu manipulaciju i debil može da provali ali ne buljeći u telefon već sa računarom.

Djurdja

pre 3 godine

Овај је то научио од свог учитеља и ментора, великог лажова Драгана Ђиласа. Да ли се неко сећа изложбе фалсификованих фотографија неких старих локомотива које је Ђилас приказао како би оптужио тадашње руководство железнице за злоупотребе. Читава политичка каријера Ђиласова праћена је лажима и манипулацијама. Тако је стекао огромно богатство које сада на сваки начин жели да сачува и избегне испитивање порекла.

Marcco

pre 3 godine

Za nepismene budaletine koje bulje u telefon, a računar nikad nisu upalili jer ne znaju ni gde je "power on" dugme.... mišem pređeš preko sike, desni klik, na meniju koji se otvori pristisneš "search Google for image" i dobićeš sve adrese gde se ova slika pojavila... uz malo, najosnovnijeg znanja engleskog, pročitaš i datum kada je postavljena... ova slika konkretno potiče iz 2016. godine.

Coa

pre 3 godine

Ja bre ne razumem ove proklete ljude koji su za djilasa i ostale siptarske placenike Zar je bre ovaj narod prso toliko Nisam za Vucica ali milion puta je bolji od tadicevca,cede djilasovca dozivecemo Srpsku Siriju sa ovakvim ljudima Haos

Zirce

pre 3 godine

Bilo je 'demonstranata" verovatno provokatora koji su koristili nedozvoljena sredstva ,gadjali policiju e onda je policija upotrebila prekomernu silu koja se granicila sa brutalnoscu kada za to nije bilo potrebe.U sustini zivimo u jednoj jadnoj i izgubljenoj zemlji koja jede svoj narod.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija