• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

09.07.2020

21:18

NE POSTOJI NIKAKAV "RUSKI TRAG"! Moskva: TE DEZINFORMACIJE SU POKUŠAJ BACANJA SENKE NA NAŠE PARTNERSTVO!

Politika

NE POSTOJI NIKAKAV "RUSKI TRAG"! Moskva: TE DEZINFORMACIJE SU POKUŠAJ BACANJA SENKE NA NAŠE PARTNERSTVO!

Podeli vest

Saopštenja o navodnom "ruskom tragu“ u neredima u Beogradu su dezinformacije koje imaju za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo, saopštilo je večeras Ministarstvo inostranih poslova Rusije

- U nekim elektronskim medijima pojavili su se izveštaji o navodnom ''ruskom tragu'' u neredima u prestonici Srbije koji su održani 7. i 8. jula. Očigledno, autori ove dezinformacije žele da ostanu u skladu sa poznatim stereotipima njihovih sponzora kojima se svuda priviđa ''ruka Moskve''. Radi se o nekvalitetnoj ''narudžbini'' koja ima za cilj da se baci senka na rusko-srpsko partnerstvo - prenosi agencija TAS S navode MSP Rusije.

(VIDEO) JEDAN OD UHAPŠENIH IZRAELACA "DEZERTER"! Odbio da služi vojsku, PA POSTAO ZAKLETI PROTIVNIK IZRAELA!

Rusija se nada da će u Srbiji nasilje biti zaustavljeno i da će što je pre moguće biti uspostavljeni red i zakon, saopštilo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova.


- Očekujemo da će što pre biti prekinuto nasilje, uspostavljeni red i stabilnost u prijateljskoj nam Srbiji, kao i da će biti uspostavljena društveno-politička diskusija po svim važnim pitanjima koji stoje pred državom - rečeno je u MSP Rusije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija