• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

11.07.2020

20:06

ĐILAS I NJEGOVE ZAMLATE GLUME BRIGU ZA BUDUĆNOST NAŠE JUŽNE POKRAJINE! Marko Đurić razobličio tajkuna!

Politika

ĐILAS I NJEGOVE ZAMLATE GLUME BRIGU ZA BUDUĆNOST NAŠE JUŽNE POKRAJINE! Marko Đurić razobličio tajkuna!

Podeli vest

Dragan Ðilas je naprasno počeo da iskazuje lažnu brigu za KiM, jer u vreme kada su njegove stranačke kolege gubile i uzmicale na svim poljima u borbi za južnu srpsku pokrajinu, on je bio previše zauzet bogaćenjem na račun građana da bi ga zanimalo bilo šta osim sopstvenog bogaćenja, izjavio je večeras potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić

- A da ga je interesovalo Kosovo i Metohija, mogao je da pita Borisa Tadića, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića zašto postavljaju sumanuto pitanje Međunarodnom sudu pravde na koje su dobili odgovor da je jednostrano proglašena nezavisnost Kosova legalna ili zašto su izmestili razgovore o našoj južnoj pokrajini iz okrilja UN na teren EU, zašto su doveli kosovske carinike tamo gde nikada ni carine ni granice nije bilo - navodi Ðurić u odgovoru na Ðilasovo otvoreno pismo predsedniku Srbije u kojem pita šta je zastupao na video samitu u Parizu.

SPECIJALNI RAT! OPASNE NEISTINE KOJE TREBA DA DOVEDU DO HAOSA! STRAŠNE LAŽI ĐILASOVACA!

Mogao je da pita još štošta, da ga je interesovalo bilo šta osim ličnog bogaćenja, kaže Ðurić i poručuje Đilasu da zato danas neka ne poziva na odgovornost one koji su sprečili članstvo samoproglašenog Kosova u brojnim međunarodnih organizacijama i izdejstvovali silna povlačenja priznanja nezavisnosti.


- I umesto što on i njegove zamlate javno glume brigu za budućnost naše južne pokrajine, a ispod žita puštaju Mlađana Ðorđevića da svojim spletkama otežava odbranu srpskih nacionalnih interesa svuda tamo gde su oni ugroženi, trebalo bi da se pokriju ušima i mole da im sva zlodela koja su činili i čine neće doći na naplatu - zaključuje Ðurić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17