• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

30.07.2020

19:06

RUSIJA SE HITNO OGLASILA ZBOG SRBIJE, AMERIKA KRŠI REZOLUCIJU SB UN 1244! Moskva i prijatelji Srba neće dozvoliti destabilizaciju regiona!

Politika

RUSIJA SE HITNO OGLASILA ZBOG SRBIJE, AMERIKA KRŠI REZOLUCIJU SB UN 1244! Moskva i prijatelji Srba neće dozvoliti destabilizaciju regiona!

Podeli vest

Vašington, pomažući kosovskim Albancima da formiraju svoju vojsku, grubo krši Rezoluciju Saveta bezbednosti UN 1244, prema kojoj je na teritoriji Kosova jedino moguće prisustvo mirovnih snaga, izjavio je zamenik zvaničnog predstavnika ruskog Ministarstva spoljnih poslova Aleksej Zajcev

- Zamisao Vašingtona sastoji se u tome da pomognu kosovskim Albancima da formiraju vojsku. Međutim, na taj način grubo krše Rezoluciju Saveta bezbednosti UN 1244, koja upravo podrazumeva demontiranje bilo kakvih vojnih formacija kosovskih Albanaca i dopušta jedino prisustvo međunarodnog mirovnog kontingenta - rekao je Zajcev na brifingu za novinare.

Moskva, kako je rekao, poziva sve koji nisu ravnodušni prema situaciji na Balkanu i budućnosti tog „osetljivog regiona", da ne dozvole korake koji mogu da dovedu do destabilizacije i narastanja opasnog potencijala za sukob.

Mediji su pre nekoliko dana preneli da je drugi deo kontingenta oklopnih vozila iz Sjedinjenih Američkih Država stigao na Kosovo i Metohiju.

E, ZBOG OVAKVIH IDIOTA RUSIJA I KINA SU NAM NIKAD VAŽNIJE! Klintonov i Holbrukov saradnik BRUTALAN: SRBIJU PROGLASITI ZA ODMETNIČKU ZEMLJU, AKO NE PRIZNA KOSOVO!

To je potvrdio komandant Kosovskih bezbednosnih snaga Rahman Rama. Kako je dodao, u pitanju je tajni ugovor sa SAD i najavio dalju nabavku naoružanja.

Foto: Fotoilustracija

Rama je za Radio Slobodna Evropa rekao da je dopremanje ovog kontingenta povezano sa sporazumom koji je tzv. Kosovo potpisalo sa SAD prošle godine, preneo je Tanjug.

BLISKI ISTOK KLJUČA, KAIRO OBJAVIO RAT TURSKOJ?! Egipatska vojska ušla u Siriju da štiti Asada od Turaka, ŠTA ĆE SAD AMERI!

odao je da je prošle godine tzv. Kosovo dobilo kao donaciju 27 identičnih vojnih vozila od SAD, dok su pre dve godine kupljena 24 vozila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 3 godine

Gde je Marinika Tepić da traži kažnjavanje Trampa što Amerika krši rezoluciju 1244 UN i prodaje oružje šiptarima, oružje kojim će jednog dana ubijati ono malo Srba što je ostalo na KiM? A dreči kao pomahnitala i pravi halabuku što je oružje iz Srbije prodato Jermeniji.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija