• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2020

08:59

(FOTO) GOSPOĐO, VI SE MENTALNO "DETONIRATE" SVAKI DAN, TO DIREKTNO KOŠTA GRAĐANE SRBIJE! ANA BRNABIĆ ZAKUCALA MARINIKU TEPIĆ!

Politika

(FOTO) GOSPOĐO, VI SE MENTALNO "DETONIRATE" SVAKI DAN, TO DIREKTNO KOŠTA GRAĐANE SRBIJE! ANA BRNABIĆ ZAKUCALA MARINIKU TEPIĆ!

Podeli vest

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić pozvala je na svom Tviter profilu na "detoniranje" ispred zgrade Telekoma, a premijerka Srbije Ana Brnabić joj je odgovorila da se ona "mentalno detonira skoro svakog dana" i da sve to "košta građane Srbije"

 

- Gospođo, Vi se mentalno "detonirate" skoro svaki dan, a tužilaštvo ne reaguje: ni kada ste optužili Vojsku Srbije da uzgaja marihuanu (Morović), ni kada ste nas optužili da naseljavamo migrante (COVID kriza) ili za trgovinu ljudima... Svako Vaše detoniranje direktno košta građane - napisala je premijerka Brnabić na svom Tviter nalogu kao odgovor na poziv Marinike Tepić na "detoniranje" ispred zgrade Telekoma.

Foto: printscreen Twitter

BONUS VIDEO:

SVE JE OČEKIVAO, SAMO OVO NE! Nastavnik dobio poklon od đaka, kada je otvorio kutiju OSTAO JE U POTPUNOM ŠOKU!

"AUTOIZOLACIJA " U GALERIJI OZON! Dela nastala u osami, s pogledom na zidove koji ograničavaju kretanje, ali ne i umetničku artikulaciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran

pre 3 godine

Sirota ne ume ništa drugo neko tandrče kao napukao točak. Da je cenzus 0,3% glasova ništa joj to ne bi pomoglo. Ne shvata da ostaje u prošlosti.

Saradžogla

pre 3 godine

А ди то пише ,,да Мариника ТАНДРЧЕ''? Свака реч јој је јасна,гласна и истинита! Има храбро срце. У ТВ дуелу би растурила!

milankukic

pre 3 godine

marinika je pod zastitom tuzilastva jer da nije vec bi bila pozvana da svoje tvrdnje podkrepi dokazima

Slobodan

pre 3 godine

Kada bi rasili problem u sudstvu i iz njega izbacili sve crnogorce onda ni ova nebi mogla da serenda svaki dan i za to da dobija pare , ja razumem zasto ona serenda ali mi nije jasno da drzava nemoze da reagije da tome stane na put.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17