• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2020

10:37

INSTITUCIJE BI MORALE DA REAGUJU NA OZBILJNE MENTALNE KONFUZIJE KOJE IMA! Ana Brnabić RASKRINKALA SVE BEZOČNE LAŽI MARINIKE TEPIĆ!

Politika

INSTITUCIJE BI MORALE DA REAGUJU NA OZBILJNE MENTALNE KONFUZIJE KOJE IMA! Ana Brnabić RASKRINKALA SVE BEZOČNE LAŽI MARINIKE TEPIĆ!

Podeli vest

Premijerka Srbije Ana Brnabić pozvala je danas tužilaštvo da reaguje na, kako je navela, laži i otužbe potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, navodeći da svaka njena optužba najdirektnije košta građane


Brnabić je rekla da tužilaštvo treba da reaguje ne samo na "optužbe i bezočne laži" Marinike Tepić, već i Dragana Ðilasa, kao i svih ostalih iz Stranke slobode i pravde i Ujedinjene opozicije, koji, kako ističe premijerka, mesecima izmišljanjem afera o korupciji pri izvozu oružja, naseljavanju migranata, uzgajanju marihuane u vojnoj ustanovi i Telekomu, nanose štetu građanima i Srbiji.

(FOTO) GOSPOĐO, VI SE MENTALNO "DETONIRATE" SVAKI DAN, TO DIREKTNO KOŠTA GRAĐANE SRBIJE! ANA BRNABIĆ ZAKUCALA MARINIKU TEPIĆ!

Marinika Tepić najavila je da će danas održati konferenciju za novinare o radu Telekoma na Tviteru, navodeći: "Sutra u 11 sati ispred Telekoma ''detorniranje''. Ključni dokaz Vučićeevih laži i prevara i SNS uprave za partiju i bratiju".

Premijerka je, gostujući na Pinku, rekla da za "mentalno detoniranje" Marinike Tepić nije nadležno samo tužilaštvo, koje ne reaguje, već i druge intsitucije, koje bi takođe morale da reaguju zbog "ozbiljne mentalne konfuzije koju ima".

"Marinika je lagala da se marihuana uzgaja u vojnoj ustanovi Moroviću, optuživala nas je za trgovinu ljudima, pitala je koliko predsednik dobija novca po svakom migrantu, a tužilaštvo nijednom nije reagovalo", rekla je Brnabić na TV Pink.

Foto: printscreen RTV Pink

Predsednica Vlade podsetila je da je Telekom u vlasništvu Srbije i kao AD građana i svaki put kada se Tepić, kako kaže "detonira" ispred Telekoma to ide iz bužeta i na štetu građana koji imaju akcije u toj kompaniji.

"Koliko je to koštalo Krušik i našu namensku industriju novih ugovora? Dok su oni bili na vlasti, nije bilo namenske, bila je zgažena. Koliko je koštalo reputaciju našu vojsku kad je rekla da u Morovicu uzgajaju marihuanu? To košta naše kompanije, košta i reputaciju našu državu, a tužilaštvo nijednom nije reagovalo", rekla je ona.

DANAS PRIČAJU O IZDAJI KiM, A ONI SU ZATVORILI TU TEMU! Brnabić: Vučić je svojim umećem i neumornim radom uspeo da vrati to pitanje za pregovarački sto


Podsetila je na brojne izjave Tepić, kao i na onu tokom kovid krize, kada je Tepić tvrdila da kovid ne postoji da su nas zatvorili u kuće da bi naseljavali migrante.

"I to je jedna bezočna laž, na koju niko nije reagovao kao i kada je tvrdila da je Poštanska štedionica već prirpemila platne kartice za migrante ....", rekla je premijer i dodala da joj je posebo zamiljivo njeno insistiranje da se kaže koje su privatne laboratorjie sertifikovane za testiranje korona virusa a posle kaže što nisu.

Foto: printscreen RTV Pink

Takođe, Brnabić je reagovala i na optužbe na račun predsednika Srbije da je učestvovao u etničkom čišćenju u Hrtkovcima.

Zato što nemaju šta da mu zamere za sve što je radio kao predsednik vlade, kao predsednik Srbije, zato je optužen za nešto što nije uradio - i to kada je imao 23 godine, kada još nije ušao ni u stranku, rekla je Brnabić.

"Gospođo, Vi se mentalno ''detonirate'' skoro svaki dan, a tužilaštvo ne reaguje: ni kada ste optužili Vojsku Srbije da uzgaja marihuanu (Morović), ni kada ste nas optužili da naseljavamo migrante (COVID kriza) ili za trgovinu ljudima", ponovila je Brnabić ono što je napisala na Tviteru povodom najava Tepić da će danas održati poslednju u nizu konfenreciju za novinare na temu poslovanja Telekoma.

Foto: printscreen Twitter

BONUS VIDEO:

Električni trotineti postali su popularni u poslednje dve godine! Novi Zakon regulisaće njihovu vožnju! (Video)

UPOZORENJE PROFESORA TIODOROVIĆA: Početak školske godine je prelomni trenutak!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Leka

pre 3 godine

Teško da će Tužilaštvo reagovati jer mi se čini da su tamo ključni kadrovi postavljeni za vreme Tadićeve vlasti tako da oni sve ovo podvode pod neku vrstu verbalnog dekikta, koji je, po njima, nekažnjiv, ali je dobro da srpska javnost bude stalno obaveštavana o pozadini cele priče kako bi se Tepićeva i Djilas raskrinkali u svojoj raboti dostojnoj svakog prezira.

milankukic

pre 3 godine

to je istina i zato se mora izvrsti nova reorganizacija sudstva a ti koji su krsili zakon i stitili moraju biti sankcionisani

Dusan

pre 3 godine

Mislim da je postalo dosadno da se predstavnici Vlasti stalno brane od nekoga i nečega. Ako su ozbiljni neka vode Državu. Narod je tu da ceni njihov uspeh. Ovako se obesmišljava celokupna politika.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija