• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2020

09:38

(VIDEO) SVE LAŽI OPOZICIJE O KOSOVU I METOHIJI! Pljuju sopstvenu zemlju, podmeću, izmišljaju, a evo kako su se oni "borili" za srpske interese dok su bili na vlasti!

Politika

(VIDEO) SVE LAŽI OPOZICIJE O KOSOVU I METOHIJI! Pljuju sopstvenu zemlju, podmeću, izmišljaju, a evo kako su se oni "borili" za srpske interese dok su bili na vlasti!

Podeli vest

Deo opozicije predvođen Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem i Borisom Tadićem uoči razgovora Beograda i Prištine u Vašingtonu čini sve da i onako tešku poziciju Srbije učine još težom plasirajući laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i aktuelnoj vlasti...

Strančarenje i kampanje protiv predsednika Aleksandra Vučića kao po pravilu intenziviraju u teškim trenutcima po Srbiju. Činjenica da to otežava položaj Srbije u pregovorima i nadasve srpskog naroda na Kosovu i Metohiji nije im bitna.

O kolikom licemerju opozicije je reč najbolje govore odluke koje su o Kosovu i Metohiji donosili u vreme kada su bili na vlasti i mogli da odlučuju. Sve do jedne bile su na štetu Srba na KiM.

Danas ih negiraju i manipulišu tvrdeći da su bile dobre. Evo šta je istina…

Kakvim se prljavim sredstvima služe lideri lažne srpske elite, a kako su se oni "borili" za srpske interese dok su bili na vlasti, pogledajte na ovom snimku:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
lak

pre 3 godine

Sadasnja opozicija je najodgvornija za stanje na KiM i poziciju Srbije u pregovorima...

Lazni Bot

pre 3 godine

Jeste ovih skoro 10 godina sto opozicija vlada nisu nista uradili da Srbima bude bolje.

Vuki

pre 3 godine

Štetočine su bili dok su bili na vlasti, štetočine su i sada dok su u opoziciji.

Jovan

pre 3 godine

Слике више говоре од хиљаду речи!

BOLE

pre 3 godine

Većina opozicije želi i sanja da se nešto loše desi u Srbiji, to bi im bila jedina životna šansa da dodju do cilja.

star

pre 3 godine

Dobro nam je poznata ta borba samoproglašenih lidera opozicije za Kosovo, samo su gledali kako da se što bolje finansijski ugrade, tako da im nije bilo teško da budu preteče nezavisnosti Kosova.

Mijo

pre 3 godine

Oni su samo to i znali da rade zato smo tu gde smo zbog njih. Dok Aleksandar Vučić čini sve kako bi izvukao zemlju iz ovako teške situacije ali nije on kriv za ovakvu situaciju već stara garnitura DS-a, DSS i ostalih.

Drugar

pre 3 godine

Tadic je bio predsednik kada su proglasili nezavisnost kosova...

Drugar

pre 3 godine

Opozicija je sada najveci neprijatelj srbiji...

Bojansu

pre 3 godine

Cilj opozicije je spreciti predsednika da dodje do kompromisnog resenja koji bi prihvatio srpski narod. To bi za njih znacio poraz koji bi i onako porazenu i sramotnu opoziciju odvelo u politicku istoriju. Sad se vidi koliko su navedeni likovi naneli zla nasoj zemlji! Strasno!!!! Vucicu, pokazi kvazi politicarima kako se brani nasa Srbija!

patriot

pre 3 godine

Srpski neprijatelji nisu vani nego u Srbiji. Rešenje: pohapsit, imovinu vratiti narodu! Nije to opozicija, oni rade protiv svog naroda i zna se šta treba radi sa takvim.

Jovo

pre 3 godine

Unistili su sve dobro u Srbiji. Nikad gora i nasilnija opozicija. Srecom imamo psihicki jakog i izuzetno radnog i mudrog predsednika koji uspeva da ispravi njihovu stetu Srbiji!

Verica

pre 3 godine

Zaista je sadasnja opozicija najodgovorrnija za stanje na Kosovu a jos otezava sada predstavnicima Srbije u pregovarackom procesu..

NEBOJŠA

pre 3 godine

наша ''опозиција ''је дно дна,АЛИ !!! АЛИ !!! ко је оно распустио наше судове и полицију,на косову???и остале органе наше власти???ко је шиптарима дао позивни број???ко је признао нјихове документе и дипломе???ко је дозволио такмичење ногометне репрезентације тзв.косова???ко их је примио у олимписки комитет???

Milica

pre 3 godine

"Gospoda" kad je mogla nesto i da uradi, kad su bili na vlasti, oni su se opredelili za pljackanje i jos gore unazadjivanje Srbije, srpskih fabrika i celokupne situacije vezane za Kosovo, a sad kad Vucic pokusava svim silama da ispravi to sto su oni unazadili, imesto da se pokriju usima i cute oni samo ujedaju i provociraju iz svojih vila

Tanja

pre 3 godine

Opozicija se nikada nije borila za srpske interese dok je bila na vlasti.

Ivana

pre 3 godine

Svi koji su izdali Srbiju moraju da odgovaraju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija