• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dakić

03.09.2020

09:57

TANJA FAJON POKAZALA KOLIKI JE LICEMER! Dok Đilasovi mediji optužuju Vučića za mešanje u crnogorske izbore, ONA SE MEŠA U IZBORE U SRBIJI!

Politika

TANJA FAJON POKAZALA KOLIKI JE LICEMER! Dok Đilasovi mediji optužuju Vučića za mešanje u crnogorske izbore, ONA SE MEŠA U IZBORE U SRBIJI!

Podeli vest

Poslanica Evropskog parlamenta Tanja Fajon još jednom je pokazala koliki je licemer i direktno se umešala u izbore u Srbiji

Fajonova je sa još sedam svojih kolega (od ukupno 751 poslanika) poslala pismo odlazećem gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću kojim ga je direktno podržala na lokalnim izborima u Šapcu koji se održavaju u subotu!

(VIDEO) SKANDAL! RASKRINKANI OČAJNIČKI POTEZI ZELENOVIĆA, OVO JE KRIMINAL! Zbog "fotelje" kupuje glasove po šabačkim selima!

Fajonova očigledno misli da je demokratija kada gubitnik na izborima neće da prizna poraz, pa ponavlja izbore, potkupljuje, zastrašuje i potplacuje birače Šapca, o čemu danima postoje jasni dokazi u javnosti. Da li je demokratija mešanje u unutrašnja pitanja Srbije i agitovanje za jednu političku opciju?

NE PRESTAJU UCENE BIVŠEG GRADONAČELNIKA ŠAPCA! Zelenovićevi saradnici terorišu građane! (VIDEO)

Dok Đilasovi mediji optužuju Srbiju i Aleksandra Vučića bez ijednog jedinog dokaza za mešanja u politička pitanja Crne Gore, dotle Fajonova pokušava da direktno odluči pobednika na izborima. Na sreću, narod Srbije itekako zna ko su Tanja Fajon i Nebojša Zelenović i niko ne moze da ih prevari.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BozaB

pre 3 godine

Odavno smo videli koliko je licemerna i dvolicna ova persona, nema nas sta iznenaditi.

Saša

pre 3 godine

Ovoj prostakuši treba stati na kraj, upozoriti je na određeni način da ne bi narušavala red i mir u zemlji. Jer je to očigledno njen posao!

Cana

pre 3 godine

Bilo je za očekivati nakon izjave kako je Vučić direktan, iskren i žustar u razgovorima da će se desiti ovako nešto. Kako je tada to mogla da konstatuje, a sada radi ovakve stvari? Licemerje u svakom smislu te reči.

Čeda

pre 3 godine

Kako je moguće da Tanja Fajon zastupa stubove demokratije davanjem podrške Zelenoviću koji na nasilan način, ucenama i pretnjama pokušava da zadrži fotelju, dok je narod apsolutno u revoltu zbog toga?

Dragan R

pre 3 godine

Da nema Srbije, sumnjam da bi i prve komsije cule za Tanju Fajon. Retko nebitna osoba u bilo kom aspektu.

Bojan

pre 3 godine

Gradjani dobro znaju ko su oni a jos bolje znaju ko je Djilas koji sve to finansira. Kako god, na kraju ce pobediti volja naroda!

TM

pre 3 godine

Tanja Fajon pokusava svojom placenom funkcijom da narusava poziciju Srbije. Mesa se jer podrzava Djilasa,ima koristi od njih pa napada. Njeno misljenje nije bitno narodu Srbije

ljuba

pre 3 godine

Tanja Fajon brine o Srbiji koliko i neki osrednji siptar, briga nju za Srbiju i srpski narod , ona gleda samo sopstveni interes, podrzace i crnog da ne kazem zelenog ciganina samo ako je protiv interesa nase drzave.

Gale

pre 3 godine

Tanja Fajon očigledno misli da je demokratija kada gubitnik na izborima neće da prizna poraz, pa ponavlja izbore, potkupljuje, zastrašuje i potplaćuje birače Šapca. Da je to velika istina danima postoje jasni dokazi u javnosti. Da li je demokratija mešanje u unutrašnja pitanja Srbije i agitovanje za jednu političku opciju.

Stefan

pre 3 godine

Samo mala digresija u vezi doticne. Vrhunac politickog licemerja i neverodostojnosti Fajonove je njena lazna briga za slobodu govora. Ona primera radi, javno pridikuje o politicki nezavisnim novinarima a sama predstavlja politicki zavisno novinarstvo u korist levice. Ovo je bio samo jedan od primera, skretanje s teme, ali sam samo hteo da pokazem koliko "morala" doticna ima tj. nema.

Crna ovca

pre 3 godine

Pitam se samo zašto niko iz EU nije čestitao sns na pobedi?

Pera

pre 3 godine

Gospodja Fajon bolje da se bavi svojim izborima gde izadje manje od 30 posto na izbore.

Mica

pre 3 godine

Smatram da se ne treba mesati u unutrasnje poslove nijedne drzave. Ti zaista nije u redu. Vec smo navikli da Vucica krive za sve, iako se on samo bori za bolju Srbiju

AMatić

pre 3 godine

Gospđa Fajon nema evropsku politiku već kao političke prostitutke stavlja do znanja ko da više ona njemu piše. Zelenović je u subotu politički mrtav.

Filip

pre 3 godine

Tanja Fajon je poznata po dvostrukim aršinima.

branko1

pre 3 godine

Nemojte da joj mnogo zamerate.Samo je pogledajte I biće vam sve potpuno jasno

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17