• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2020

11:30

ŠKRABAJTE I MRMLJAJTE ŠTA GOD ŽELITE, SRBIJA JE ODNELA PRVU POBEDU ZA 20 GODINA! Profesor Nezir Kraki NAZVAO KOSOVSKU DELEGACIJU IDIOTIMA!

Politika

ŠKRABAJTE I MRMLJAJTE ŠTA GOD ŽELITE, SRBIJA JE ODNELA PRVU POBEDU ZA 20 GODINA! Profesor Nezir Kraki NAZVAO KOSOVSKU DELEGACIJU IDIOTIMA!

Podeli vest

Nezir Kraki, profesor i predavač na Univerzitetu u Parizu, putem objave na Fejsbuku dao je komentar na sporazum i nazvao delegaciju Kosova idiotima, uz napomenu da je u Vašingtonu Srbija odnela prvu pobedu za 20 godina


Nezir Kraki, profesor i predavač na Univerzitetu u Parizu, putem posta na Fejsbuku dao je komentar na sporazum potpisan pre dva dana u Beloj kući između Kosova i Srbije o ekonomskoj normalizaciji.

On je na svom nalogu na Fejsbuku objavio video-zapis iz intervjua predsednika Srbije Aleksandra Vučića dok objašnjava dostignuća ovog sporazuma i istakao da Srbija u Vašingtonu požnjela prvu pobedu u ovih 20 godina.

- Za one koji i dalje misle da nedelja ima 8 dana, evo najbolje i najiskrenije analize sporazuma kojim je suspendovana državnost Kosova. Škrabajte i mrmljajte šta god želite, ali činjenica je da je Srbija u Vašingtonu požnjela prvu pobedu u ovih 20 godina. Idioti! - piše u opisu snimka.

 

Foto: printscreen facebook

 

Bonus video

DANI BORAČEVA U "ŽENAMA BEZ TAJNI"! Za uspeh je najbitnija petlja!

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Blizanci očekuju manji novčani dobitak, Lav će dobiti ponudu za bolje plaćen posao, a ovaj znak se plaši da će BANKROTIRATI!

KAPIRAŠ, VAŽI, OTORINOLARINGOLOGIJA - Poslušajte kako naše reči zvuče kada ih on izgovori

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
srbo

pre 3 godine

Ruku na srce, oni to verovatno jesu. Ali ovim sporazumom otvara se mogućnost da i albanci započnu proces smene narko i zločinačkih klanova koji ih predstavljaju i koje je predhodna administracija sa nemcima i ustoličila. Verovatno će ubrzo i sami to uvideti i krenuti u normalizaciju odnosa kako sa susedima tako i među sobom, ovako nemože doveka.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija