• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.09.2020

13:51

ĐILAS MEĐUNARODNU POLITIKU POSMATRA IZ POZICIJE VOAJERA! Jovanov: Treba da se drži tema u koje se razume - BESOMUČNO BOGAĆENJE ZAHVALJUJUĆI POLITIČKIM POZICIJAMA

Politika

ĐILAS MEĐUNARODNU POLITIKU POSMATRA IZ POZICIJE VOAJERA! Jovanov: Treba da se drži tema u koje se razume - BESOMUČNO BOGAĆENJE ZAHVALJUJUĆI POLITIČKIM POZICIJAMA

Podeli vest

Kada naredni put Dragan Đilas krene da saopštava građanima svoje opservacije o međunarodnoj politici, morao bi da kaže sa kojim se to on svetskim liderom sastao ikada u životu. Zatim bi morao da kaže i na kojem je svetskom političkom događaju učestvovao i šta je tamo za Srbiju postigao, izjavio je Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

Odgovor je jasan, jer, Đilas međunarodne odnose i međunarodnu politiku posmatra iz pozicije voajera, koji niti šta razume, niti čemu doprinosi, ali voli da pogleda i da posle komentariše.

Kako izgleda kada ovaj voajer poželi nešto konretno da uradi na međunarodnom planu, najbolje pokazuje njegov jadni pokušaj, koji se završio tako što mu se Vuk Jeremić u lice smejao zbog briljantnog „tarzanskog“ engleskog koji je tom prilikom demonstrirao.

Upravo zbog toga, Đilas treba da se drži tema u koje se razume, a to je pre svega besomučno bogaćenje zahvaljujući političkim pozicijama. Za to je stručan, ali o tome ne treba da priča građanima, nego nadležnim organima, a nadam se da se i taj dan bliži.

BONUS VIDEO:

OPET! Policija u Americi brutalno ubila još jednog mladog Afroamerikanca!

VATRENI PAKAO U MEROŠINI KOD NIŠA! Gori magacin "Geoksa", na terenu 8 vatrogasnih vozila!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija