• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2020

11:32

(VIDEO) MALO "BMW", MALO TERETANA, BLEJA! Evo kako Đilas brine o srpskom narodu i KiM!

Politika

(VIDEO) MALO "BMW", MALO TERETANA, BLEJA! Evo kako Đilas brine o srpskom narodu i KiM!

Podeli vest

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, koji ne propušta priliku da kritikuje sve što aktuelna vlast i predsednik Aleksandar Vučić čine u odbrani srpskih interesa na Kosovu i Metohiji, još jednom je pokazao kako on zamišlja borbu za Srbiju i srpski narod...


Dok Vučić i srpska delegacija vode borbu u Vašingtonu i Briselu, ne bi li spasli makar nešto od onog što su đilasovci dok su bili na vlasti upropastili, Đilas svako jutro mora do teretane sa teškom torbom na ramenu. Pa onda posle iscrpljujućeg treninga opet torba na rame, a peške do svog luksuznog "bmw-a".

I to nije sve! Posle svih pomenutih napornih obaveza, treba sesti u neki kafić ili restorančić i, uz fensi klopicu i kapućino, treba uzeti mobilni u umorne ruke i na Tviteru malo pametovati o Vašingtonu, Kosovu...

BONUS VIDEO:

Električni trotineti postali su popularni u poslednje dve godine! Novi Zakon regulisaće njihovu vožnju! (Video)

ČOVEK ILI VANZEMALJAC? Ljubitelji tetovaža, ostaćete zatečeni zbog ovoga!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tomic Bane

pre 3 godine

E to je snobizam, kad kolima odeš u teretanu da bi vozio bicikl!

milankukic

pre 3 godine

ma on bi trebao da preregistruje stranku da se zove (malo muljaze i blamaze)to je njegova stranka

nemanjicbgd

pre 3 godine

Sa doticnim sam skoro 2 godine isao u teretanu, U golubackoj ulici, Atletic gym. Dolazio je sa soferom, koji je prvo ulazio u salu za vezbanje, da proveri bezbednost. To je bila smejurija, pa smo se trener, taj momak i ja zezali na tu temu. Tada je bio gradonacelnik. Inace, Djilas je vezbao samo parter, bez tegova i drugih sprava za jacanje. Jednom mi je u svlacionici, tvrdio da ce deo Bulevara, od Cvetka, do Ustanicke biti brzo resen, jer su pare obezbedjene od EU, a i uradjen je detaljan plan. Taj deo Bulevara nije rekonstuisan. A, sta je sa parama od EU i gde su otisle, to samo Djilas zna.

Rade

pre 3 godine

Baš ga briga, obezbedio i unuke, da lagodno žive. Gde je taj zakon o poreklu imovine, da li će uopšte i zaživeti. Nešto se po tom pitanju mnooooooooooogo kilavi. Mnogima izgleda da taj zakon ne odgovara ! ! ! !

dzona77

pre 3 godine

Ja samo ne kontam kakav trebaš biti profil čovjeka pa da glasaš za ovakvog nečovjeka-pravi je bljuzgo..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17