• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2020

12:44

NEĆU SE SKLONITI PO CENU ŽIVOTA! Tadić preko svoje portparolke poslao poruku javnosti!

Politika

NEĆU SE SKLONITI PO CENU ŽIVOTA! Tadić preko svoje portparolke poslao poruku javnosti!

Podeli vest

Nakon što mu je sinoć u emisiji "Utisak nedelje" redovni profesor međunarodnog javnog prava na Univerzitetu u Notingemu Marko Milanović poručio da treba da se, zajedno sa Draganom Đilasom i Vukom Jeremićem skloni sa političke scene, Boris Tadić je preko svoje portparolke Marine Komad poručio javnosti da nema nameru da se skloni po cenu života

 

Koliko je snažna Tadićeva želja da se ponovo dokopa fotelje najbolje dokazuje poruka koju je njegova portparolka postavila na Tviteru:

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mire

pre 3 godine

Ma skloni se vise zuti izdajnice!!! Koga vise boli uvo za tebe!!!

Lala iz Banata

pre 3 godine

Да зна шта је част, требало би да се убије...

Djovani

pre 3 godine

Svi politicari koji su bili u vlast Srbije od pada Milosevica do dolaska Vucica treba da odgovaraju za svoja zlo dela prema Drzavi Srbiji. Na zalost Gospodin Tadic je jedan od njih.Sramno je da takvi traze ponovo mesto u vladi Srbije ili da Kritikuju Vucica koji se Bori za interese svoje Drzave Srbije .

Žigolo

pre 3 godine

Pa ovo je bolje od cirkusa - ovim tvitom Marina Komad je sama upravo objasnila Đilasu, Tadiću, Lutovcu, Jeremiću i ostalima kako se dolazi na vlast jer su oni ti koji traže od Vučića "da se skloni" ... Sami sebi skaču u usta, više ni sami ne znaju šta govore i pišu.

Vlado

pre 3 godine

Tadiću, lider kad ga narod smeni sa vlasti na izborima, podnosi ostavku! Ne zbog sebe, nego zbog svoje stranke, da joj omogući dalju političku borbu. Svi vi koji ste propali na izborima treba da odete i da omogućite mladim ljudima iz vaše stranke da nešto više i bolje urade. Nažalost vi ostajete a stranka vam se raspada na delove. Zar ne vidite šta ste napravili od DS?! Svaka vaška obaška i tako ste rasturili nekada najsnažniju stranku da bi dobili "svoj deo" a vidite i koliki je... Kome ste ti i takvi kao ti lideri? Još malo pa ćete svi postati "kombi stranka".

Bane

pre 3 godine

Треба да се сакрије у најдубљу пећину да не види зрак светлости.

Nada

pre 3 godine

I ova golgota nam je nekada vodila drzavu ? Putuj covece !

svetislav s

pre 3 godine

Odavno si trebao da se ugledas na Kostunicu i nestanes sa politicke scene. Budis ljudima ruzne asocijacije na stracenih 12 godina nekakve demokratije. Plus sto te gomila njih prepoznaje kao idejnog tvorca SNS-a.

Samosvesna građanka

pre 3 godine

Krio si da si se sa Albancima, zvaničnim Briselom i ostalim Zapadnjacima dogovorio da Alabanci ne proglase nezavisnost Kosova dok ne prođu izbori 2008. godine a kad su izbori završeni i na tim izborima ti i tvoji žuti pobedili, Albanci su proglasili nezavisnost Kosova a ti si istog dana kad je nezavisnost proglašena kukavički pobegao u Rumuniju.

Rade

pre 3 godine

Obraz deblji od tri đona. Da sam na njegovom mestu, bilo bi me stid da se prošetam ulicom, a kamo li da ovako nešto javno kažem ! ! ! ! !

denko

pre 3 godine

u zatvor sa njime pa tamo neka pravi partije do mile volje.

NKM

pre 3 godine

Gospođo, što bi se Vučić sklanjao opoziciji kad ima najveću podršku, a Tadić bi ( i ne samo on) trebalo da se skloni zbog nesposobnosti, zbog pravljenja štete Srbiji. Sadašnja opozicija je katastrofalna, na našu žalost. Za dobrobit građana i države morali bi da imamo sposobniju i kredibilniju opoziciju. Koliko je važna pozicija veoma je važna uloga opozicije, ali ne one koja će samo vikati, psovati i kukati i moliti zapadne političare da ih dovedu na vlast. Bili su na vlasti i pokazali šta umeju pa ih je narod "nagradio". Zar misle da imamo amneziju.

bubasvaba

pre 3 godine

Kako te nije sramota sede glave i ko ce da gasa za tebe!!!!!.

Cezar

pre 3 godine

Pa ovakvi klovnovi su zaista neophodni našoj političkoj sceni. Nije jasno šta neko ko je bio predsednik države očekuje u nastavku političke karijere, Šta je vrh koji želi da dosegne. Ja mu nudim mesto u odboru skupštine stanara ali bojim sa da ga prethodna karijera i rezultati ne preporučuju ni za to mesto.

Mito

pre 3 godine

Zinulo mu dupe za foteljom. To pokazuje kakav je psiholog, pošto nije u stanju ni sebe da iskontroliše. Ko nam je ućio decu, a još gore ko je bio predsednik. Dobro smo i prošli.

Leka

pre 3 godine

Njegovo vreme pamtim lično po svemu najgorem, da ne nabrajam. Neka se kolega profesor jednom skloni iz politike, zajedno sa Đilasom i Jeremićem, a opozicionu scenu prepusti nekim pametnijim i sposobnijim ljudima, kao što se to desilo u Crnoj Gori. A ako neće, neka ne brine o Vučiću. Biće čovek na vlasti dokle god to želi jer je izbor jasan. Bez ikakve dileme.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija