• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

02.11.2020

17:40

NJEGOV JASAN CILJ JE URUŠAVANJE SVAKOG SISTEMA VREDNOSTI! Đurić: Đilas bi da se nasiljem dokopa vlasti mimo volje naroda!

Politika

NJEGOV JASAN CILJ JE URUŠAVANJE SVAKOG SISTEMA VREDNOSTI! Đurić: Đilas bi da se nasiljem dokopa vlasti mimo volje naroda!

Podeli vest

Potpredsednik GO SNS Marko Đurić tvrdi da Dragan Ðilas želi da se domogne vlasti mimo volje naroda zašta koristi svoju "medijsko-političku hobotnicu" kojom konstantno napada ugled državnih institucija

- Njegov jasan cilj je urušavanje svakog sistema vrednosti sa željom da se stvore uslovi za njegov vaninstitucionalni povratak na vlast kroz destabilizaciju političkog sistema - tvrdi Đurić i poziva nadležne pravosudne organi da ispitaju poreklo Đilasove imovine kao i "prirodu njegovog političkog delovanja protiv ustavnog poretka".

Foto: Tanjug

- Fanatični napadi medija pod Ðilasovom kontrolom i političara s njegovog platnog spiska - kako navodi Đurić, ne sadrže nikakve principe, nikakav alternativni sistem vrednosti, "ništa osim ogoljene mržnje".

Ðilas priželjkuje da "medijski linč kojim on diriguje jednoga dana preraste u pravi linč", tvrdi Đurić i dodaje da je on i sam svestan da je njegov ugled kod građana beznačajan i nepopravljiv, te da je "nasilje jedina šansa da se dograbi vlasti mimo volje naroda".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 3 godine

A čime je tebe ugrozio? Ovako imaš zbog riđeg Đikija siguran 'posao'.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija