• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.11.2020

11:31

MI SMO UPOZORAVALI AUSTRIJSKE VLASTI! Dačić o terorističkom događaju u Beču: Treba napraviti NAJBOLJI MOGUĆI ŠTIT PROTIV TERORIZMA

Politika

MI SMO UPOZORAVALI AUSTRIJSKE VLASTI! Dačić o terorističkom događaju u Beču: Treba napraviti NAJBOLJI MOGUĆI ŠTIT PROTIV TERORIZMA

Podeli vest

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, povodom najnovijih terorističkih napada u Austriji, ali i širom sveta, da je očigledno da dolazi do ponovnog bujanja međunarodnog terorizma i dodao da je Srbija još ranije upozoravala austrijske vlasti da se u toj zemlji nalazi centar vehabizma


Dačić je podsetio da je Srbija sastavni deo međunarodne alijanse u borbi protiv Islamske države.


"Mi smo upozoravali austrijske vlasti, još god sam bio ministar unutrašnjih poslova da je centar vehabizma i islamskih raznih organizacija u Salzburgu i u Austriji. Možda nam nisu dovoljno verovali u to vreme, nažalost, potvrdilo se da sve na šta smo mi upozoravali i SAD i Evropu, a vezano za islamski terorizam da smo nažalost obistinilo", rekao je Dačić novinarima u Skupštini Srbije.

On je poručio da bi te informacije trebalo ozbiljno se razmatraju i da se napravi najbolji mogući štit protiv terorizma, navodeći da teroristi nisu došli sa istoka, već je reč o državljanima tih zemalja.

Dešavanja u Beču iz minut u minut pratite na našem blogu OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zso

pre 3 godine

PA I NA TEBE SU UPOZORAVALI KAO HUSKACEM RATA 90-IH.ALI TI SI TOLIKO LJIGAV KAO COVEK I DRZIS SE ONE STARE POSLOVICE :NAPAD JE NAJBOLJA ODBRANA:JEDAN TAKAV ZLOTVOR,RATNI ZLOCINAC I CETNIK NEBI SMEO DA IMA IKAKVA PRAVA U DRUSTVU.NI OKEANI TE NE MOGU OPRATI,TOLIKO SI OKRVAVIO RUKE,KRETENU CETNICKI.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija