• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik Srbija

16.12.2020

16:16 >> 16:35

MATIJA BEĆKOVIĆ ĆE OPET MOĆI U CRNU GORU!

Politika

MATIJA BEĆKOVIĆ ĆE OPET MOĆI U CRNU GORU!

Podeli vest

Matija Bećković će ponovo moći u Crnu Goru!

Naime, novi crnogorski premijer Zdravko Krivokapić najavio je ukidanje zabrane ulaska za pojedine ličnosti, koju je donela prethodna Vlada Crne Gore na čelu sa DPS.

STRAHOVATI DA ĆE SE CRNA GORA POSRBITI ISTO JE KAO DA ĆE SE TURSKA POTURČITI! Matija Bećković rasturio Milogorsku zaveru u popisu stanovništva!

- Pravo slobode kretanja je nešto što je čoveku dato od njegovog nastanka na Zemlji i ne postoji nijedan razlog niti mišljenje koje treba da bude prepreka da čovek bude slobodan i dođe gde hoće -  rekao je Krivokapić novinarima u Briselu, prenosi RTCG.

Poručio je da će „posmatrati sve ono što u ovom trenutku nije poznato“.

- Mi u ovom trenutku ne znamo ni ko je ni kako ni zbog čega doneo takvu odluku, ako takva odluka uopšte postoji. Ja sam čak sklon ka tome da mi univerzalno napravimo princip da nikom ne možemo zabraniti ulazak u Crnu Goru ako taj neko nije terorista niti ne znam ja šta, jer vi znate da je bezbednost iznad svega, ali da li nečije mišljenje može da ugrozi bezbednost, ja to još nisam čuo -  kazao je Krivokapić.

SKANDAL OKO PROTERIVANJA BOŽOVIĆA! Odlazeći režim se pozvao na pogrešan član Bečke konvencije!

Upitan da li se to odnosi i na bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori, Krivokapić kaže da svako ima pravo na mišljenje, ali ukoliko je neko ambasador onda mora da vodi računa o svom iskazu.

- Ako taj iskaz vređa nezavisnost i suverenitet neke zemlje, naravno da ćete preduzeti odgovarajuće mere bez obzira ko je ambasador - kazao je Krivokapić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka!

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija