• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

25.12.2020

14:06

MUČENI ĐILAS KAŽE DA JE NABAVIO VAKCINE, SMEJE MU SE CELA SRBIJA! I njegovi se sprdaju s njim!

Politika

MUČENI ĐILAS KAŽE DA JE NABAVIO VAKCINE, SMEJE MU SE CELA SRBIJA! I njegovi se sprdaju s njim!

Podeli vest

"Bilo kuda, Dragan svuda", "Jao, Đilase, ništa bez tebe", ređali su se duhoviti komentari

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas pripisao je zasluge za obezbeđivanje vakcina protiv kovida-19 opoziciji u Srbiji, zbog čega je naišao na podsmeh mnogih građana.

Naime, Đilas tvrdi da se Srbija pridružila COVAX programu obezbeđivanja i unapređenja tržišta vakcina EU zahvaljujući nekakvoj “inicijativi opozicije”, misleći na sebe jer se predstavlja kao lider vanparlamentarne opozicije. Sve to je preneo jedan portal pod Đilasovom kontrolom, ali u takvom tonu da je očigledno da je i njima njegova izjava u najmanju ruku smešna!

Smeju mu se u komentarima

Foto: društvene mreže/objektiv

Komentar Balše Božovića na Tviteru

“Bilo kuda, Dragan svuda”, “Jao, Đilase, ništa bez tebe”, ismevali su ga građani u komentarima, a “potkačio” ga je i funkcioner Demokratske stranke Balša Božović.

Podsetimo, u Srbiji je juče počelo vakcinisanje u borbi protiv pandemije koronavirusa, a naslovne strane medija u svetu i regionu, pa i oni koji uglavnom napadaju vlast u Srbiji, na udarnim mestima hvalili su našu zemlju i predsednika Aleksandra Vučića zbog brze i efikasne reakcije.

Očigledno da se ovo nije svidelo Draganu Đilasu, pa je brže-bolje pohitao da pokupi zasluge za nešto sa čime nema veze, zbog čega je naišao na ismevanje čak i onih koji su pod njegovom kontrolom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 3 godine

Dal ovaj covek ima decu,misli li na njih.Bog sve vidi i vraca.

Mare

pre 3 godine

Nema to veze sto ima decu, neka su živa i zdrava, on je zao.

TM

pre 3 godine

Jako smesno a i zalosno jer se Djilas podsmeva narodu a i drzavi.

Saradžogla

pre 3 godine

Лаж!То није рекао! Погледајте његов говор на ,,You Tube''. Срам вас било лажови и рекламери амблема албанских окупационих снага.

Glasinac

pre 3 godine

TM: Kako ovog Đilasa nije sramota da ovako nešto izjavi.

Ana

pre 3 godine

Najbolju ulogu bi Djiki dobio u crtanim filmovima! Bio bi glavni lik?

Nešo N

pre 3 godine

Velja: Pa nije to jedina laž gospodina Đilasa.

Voja

pre 3 godine

Bilo bi dobro kada bi se stvarno svi složno borili za svoju zemlju. Ali nažalost nije tako.

Coka

pre 3 godine

Lako je njemu da prica bilo sta,sta da radim ja,skolujem dva dobra studenta sa jednom platom i kreditima,ta deca ce sutra da rade za nasu drzavu,mene niko nece jer imam 42 god.matora sam a on je svoju decu obezbedio verovatno i uzu familiju

mikica

pre 3 godine

Dva dobra studenta ce otici iz zemlje, a vi cete i dalje da se pitate kako to da niste obezbedjeni sa 42 godine. Glasajte i dalje. Boze me sacuvaj sta ljudi pisu ovde..

Aleksandra

pre 3 godine

Sledeći naslov: "Đilas napravio vakcinu protiv korone"!

Aleksandar

pre 3 godine

Ima takvih naslova iz Aprila ove godine. Pamtis li te naslove i cije prezime je u njima ???

Sanja

pre 3 godine

Ne verujem da je mogao nesto gluplje da se seti i pritom javno iznese!

Mirjana

pre 3 godine

Covek vise ne zna sta prica, svi mu se smeju.

Coka

pre 3 godine

Jeste"mucen",obezbedio je sve svoje omogucila mu drzava dok je bio na vlasti,sta da radimo mi?Odakle njemu pravo da uopste pominje vakcinu?Spao je na niske grane nezna vise gde udara.

Kurati Murat

pre 3 godine

Mogu da mu ga puše. I oni koji su zlobni i zavidni a i oni koji ga nisu razumeli jer su ograničeni. Napuše mu se u paketu.

Aleksandar

pre 3 godine

Ovo postaje više žalosno, koliko neko moze da bude u zabludi!

Aleksandar

pre 3 godine

Sine Dragane dokle vise sa ovakvim ispadima?!

Nikolina

pre 3 godine

Da nije smešno bilo bi žalosno. Oplakah.? Đilas nije u stanju da nabavi vakcine ni za obični sezonski grip.

Goran

pre 3 godine

Opet lazete, sta mislite kako cete proci zbog svih vasih lazi i manipulacija nad srpskim narodom kada dodje do smene vlasti?! Naravno, ovaj moj komentar necete objaviti iz nama SVIMA poznatim razlozima.

dera

pre 3 godine

Ma kakav on , ja sam nabavio vakcinu . Ova moja laz je istinitija od njegove lazi , jer da mogu ja bih je zaista nabavio .

ivica

pre 3 godine

Ha,ha,ha.....budala ostaje budala.......Solak i Djilas ,obezbedili avion vakcina ali ce da sleti malo morgen........

Sanja

pre 3 godine

Najbolju ulogu bi Djilas dobio u crtanom filmu. Tu bi mogao da bude zanimljiv!

Princip

pre 3 godine

Koliko Dragan Đilas sramoti Srbiju, a pre svega sebe, moram da priznam i da mi ga postaje žao. Nije on samo ogrezli kriminalac i tajkun, on jedna veoma plitkoumna osoba i greška.

Helena

pre 3 godine

Ovaj Đilas će početi da mi izlazi iz frižidera, kritikuje vlast kako se mnogo pojavljuje u medijima a u zadnje vreme malo po malo Đilas na svim stranama

Sofija

pre 3 godine

Ђилас је човек који воли да се ктити туђим заслугама да би био фаца тужно и јадно

Mila

pre 3 godine

Šta bi mi bez Djilasa i njegovih vakcina,hahahaha.Dobar vic

Vranjes

pre 3 godine

Ljudi: Pitali se iko sta ovaj nesretnik koristi od opijata, njegovo ponasanje je za brigu i treba mu pomoci. Normalan sigurno nije.

Velja

pre 3 godine

Najbolji deo je bio kada se zalio da se ne zna koje vakcine stizu u Srbiju u trenutku kada je u Srbiji vec pocela vakcinacija.

Mikan

pre 3 godine

Ne zna vise Djiki sta prica i kada treba da prica.

Milan

pre 3 godine

Bice mu Vucic i za ovaj gaf kriv, samo da se pribere i napravi pricu.

Goran

pre 3 godine

Pa ko da se ne sprda, ovo je bilo kao u nekoj parodiji.

Ivana

pre 3 godine

Izjava da je Đilas nabavio vakcinu ravna je izjavi da je zemlja ravna ploča - normalni ljudi, većina građana Srbije i sveta ne da ne veruju u to, nego se ne mogu čudom načuditi, a NAŽALOST, ima i vrlo mali deo njih koji u to veruju! Ipak, istina se zna!

Igor

pre 3 godine

Obezbedio 5.000 vakcina. Sramota. Đilase = Vučiću . Provaljeni su. Rade zajedno. Đilas je dao 300.000.000 pokradenog novca Vučiću. Zato nije u zatvoru lopov. Sve se zna. Sada kao ovaj ga napada. Čekamo sada Mariniku. Jedina nada za Srbiju.

Natalija

pre 3 godine

Nemocni da sprovedu svoje namere, nasilnog dolazenja na vlast, opozicija pribegava jedinom sredstvu izrazavanja koje poznaju a to su uvrede i mržnje!

Filip

pre 3 godine

Đilas opet pravi cirkus, samo što ne kapira da mu građani ne veruju.

Filip

pre 3 godine

Đilas politizuje nabavku vakcina, ali na taj način neće ništa postići.

Filip

pre 3 godine

Đilas opet laže, ali građani mu ne veruju. Samo gubi vreme na ovakve stvari.

Tatic Mile

pre 3 godine

Kad ce ove pristalice ovog zlocinca da lincuju.Zar nije dovoljno sto stalno zabija noz u ledja svim srbima pa sad poceo i svoje ,, obozavaoce" da ismejava. Djilas, da je ova drzava normalna trebao bi da trune u zatvoru.

Romanija

pre 3 godine

Svakakve gluposti se mogu čuti od gospodina Đilasa.

Natalija

pre 3 godine

Uvrede upucene na racun Vucica zasluzuju najostriju osudu, covek koji se na mnogo nacina bori za svoju zemlju u svakom pogledu ne zasluzuje takve reci. Onaj ko vredja govori o sebi koliko je prost i nevaspitan...

Maja

pre 3 godine

Djilas da batali politiku i da predje u komicare! Pa ovo je necuveno sta on prica!

Rajko

pre 3 godine

Svaki normalni čovek ni u snu ne može da veruje šta sve radi Dragan Đilas. Prosto ne verujem da je mogao nešto gluplje da se seti i pritom javno iznese. Ovo već spada u bolest.

Marina

pre 3 godine

Licimerno i jadno, smeje se narodu i drzavi, ovo je za svaku kritiku.Nikad nece dobiti poverenje naroda pogotovo ne na ovakav nacin.

NEBOJŠA BAKAREC: Raskrinkavanje Đilasovog „Danas“-a!
Politika

NEBOJŠA BAKAREC: Raskrinkavanje Đilasovog „Danas“-a!

Na Đilasovim mnogobrojnim medijima se vodi bespoštedna kampanja demonizacije svakog poslanika Narodne Skupštine Republike Srbije, iz SNS, koji se drzne da kritikuje Đilasa. Toj satanizaciji je izložen i autor ovog teksta, koji je poslanik SNS. Kako lično poznajem Đilasa, već 12 godina, iz Skupštine grada Beograda, tvrdim da se radi o veoma opasnom i osvetoljubivom čoveku. Tako sam 2010. izgubio posao po nalogu koji je Đilas dao, novodošloj direktorki firme u kojoj sam radio 17 godina. Posao sam izgubio zbog svojih kritičkih, antiđilasovskih nastupa u Skupštini grada gde sam i tada bio odobrnik. U to doba u Srbiji, od 2008. do 2012. godine, stotine hiljada građana je izgubilo posao, piše Nebojša Bakarec, narodni poslanik SNS i politički analitičar. Njegov tekst prenosimo u celosti

25.12.2020

13:05

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija