• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.12.2020

09:34

JA SAM ZVANIČNO SLADAK! Dačić otkrio da spada u rizičnu grupu ljudi: POŠTO IMAM ŠEĆER, PITANJE JE DA LI MOGU DA PRIMIM VAKCINU!

Politika

JA SAM ZVANIČNO SLADAK! Dačić otkrio da spada u rizičnu grupu ljudi: POŠTO IMAM ŠEĆER, PITANJE JE DA LI MOGU DA PRIMIM VAKCINU!

Podeli vest

Predsednik Skupštine Ivica Dačić govoreći o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji otkrio je da li će i kada primiti vakcinu


Dačić je odgovarajući na pitanje koju će vakcinu protiv korone primiti, otkrio jedan važan detalj:

 

- Meni svi kažu da primim rusku vakcinu zbog dobrih političkih odnosa. Ali, ja sam rekao da pošto ja imam problema sa šećerom, odnosno zvanično sam sladak, tu je pitanje da li to onda treba da se prima ili ne, to je pitanje za doktore - rekao Dačić i dodao:

Foto: printscreen RTV Pink

- Rekli su da kod nekih osoba koje su rizične u tim grupacijama ne savetuje se ta vrsta vakcine, konkretno Fajzerova, ne znam za ove druge.

Predsednik parlamenta je pozdravio to što su se prvi vakcinisali premijerka, ministarka i jedan član Kriznog štaba i naveo da je to važno da bi građani videli da svi oni koji upravljaju krizom imaju poverenja u tu vakcinu.

Kaže i da postoji intencija da sve vakcine koje dođu u našu zemlju i odobri ih Agencija za lekove primi neko od ljudi iz vlasti.

- Teška je situacija, treba da vodimo računa da se ne zarazimo i da ne zarazimo druge, ali da sačuvamo i duh. Moramo da nađemo način da živimo sa koronom - poručio je Dačić građanima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija